29 / 04 / 2024

oras asfalt yapı sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

oras asfalt yapı sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

Oras Asfalt Yapı İthalatİhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , 11 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Hülya Ergan ve Mehmet Ergan ortaklığıyla kuruldu...

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Himak Yapı İnşaat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Himak Yapı İnşaat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Fetullah Damlu tarafından kuruldu.

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Ayık tarafından kuruldu.

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL  sermaye bedeli ile Ashraf Hasan A Al Tameemı, Eslam M A Shaanon tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Diga Taahhüt İnşaat Asfalt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diga Taahhüt İnşaat Asfalt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Ergün tarafından kuruldu.

Yapsam Asfalt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapsam Asfalt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Şenal tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

oras asfalt yapı sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu Haberi

oras asfalt yapı sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, konusu ile ilgili düz asfalt kapmala desenli, renkli asfalt kaplama uygulamaları, alt yapı uygulamaları, asfalt boyası ve asfalt boyası sertleştiricisi üretimi yapmak, her türlü boya ve kimyevi madde üretimi ithalatı, ihracatı yapmak anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beykoz Çavuşbaşı Yavuz Selim Mahallesi Serkent Villaları Şan Sokak NO: 3/2  adresinde faaliyete geçirildi. 11 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hülya Ergan ve Mehmet Ergan ortaklığıyla...