29 / 04 / 2024

Ördekli Park yenileniyor mu

Ördekli Park yenileniyor mu

Maltepe bölgesinin büyük parklarından olan Ördekli Park, baştan aşağı yenileniyor. Çankaya Belediyesi tarafından kısa süre önce başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Batman Cengiz Altun Parkı yenileniyor!

Batman Belediyesi’nin parklarda başlattığı bakım onarım çalışmaları özverili bir şekilde devam ederken Belediye’ye bağlı ekipler Belde Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

İskenderun Yunus Emre Parkı yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre Mahallesinde bulunan parkın yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

Çankaya Ördekli Park 24 Aralık'ta açılacak!

Çankaya Belediyesi, baştan aşağı yenilediği ve Maltepe bölgesinin en büyük parklarından olan Ördekli Park’ı yeniden hizmete sunmak için gün sayıyor.

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kuşadası Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi Kemer Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor.

Kocaeli Necmettin Erbakan Parkı yenileniyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nın yeniden düzenlenerek Diliskelesi halkının hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulaması" projesi başlatıldı.

Ördekli Park yenileniyor mu Haberi

Ördekli Park yenileniyor mu


Maltepe bölgesinin büyük parklarından olan Ördekli Park, baştan aşağı yenileniyor. Çankaya Belediyesi tarafından kısa süre önce başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.


6 bin 251 metrekarelik alanıyla bölgenin önemli yeşil alanlarının başında gelen park, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni haliyle bölge halkına hizmet verecek.


Havuzundaki ördek ve kuğuların Kuğulupark’a nakledildiği park, aydınlatma direklerinden çöp kovalarına, banklarından sert zeminlerine, spor alanlarından çocuk oyun alanlarına kadar baştan aşağı yenilenecek.


SU KUŞLARINA 300 METREKARELİK HAVUZ


Parkın asıl sakinleri olan ördek ve kuğular için 300 metrekarelik büyük bir havuz hazırlanıyor. Görsel güzelliğiyle ön plana çıkacak havuz su kuşlarının yeni yaşam alanı olacak nitelikte inşa ediliyor. Çankaya Belediyesi’nce baştan aşağı yenilenen Ördekli Park’ın, Kasım sonuna kadar tüm çalışmalarının bitirilmesi ve bölge halkının hizmetine sunulması planlanıyor.



Çankaya...