02 / 05 / 2024

ordu 2014 yatırımları

ordu 2014 yatırımları

Ordu'da yatırımlar devam ediyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ’ın davetlisi olarak Ordu ’ya geldi.

Ordu'ya 400 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Temmuz'da Ordu'yu ziyaret eden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan ile yaklaşık bir saat Ordu hakkında konuştuklarını belirtti...

Enver Yılmaz: Ordu'ya 400 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Temmuz'da Ordu'yu ziyaret eden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan ile yaklaşık bir saat Ordu hakkında konuştuklarını belirtti...

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

OSKİ 2016 yatırımları için ilk kazmayı vuruyor!

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

Ordu yatırımları MIPIM'de sergilendi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

ordu 2014 yatırımları Haberi

ordu 2014 yatırımları


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın davetlisi olarak Ordu’ya geldi.  


Ordu’da sürdürülen ulaştırma yatırımlarını yerinde görmek üzere Ordu’ya gelen Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, helikopterle Ordu-Giresun Havaalanı inşaatına indi. Burada şantiye binasında ilgililerden brifing alan Müsteşar Yardımcısı Yıldırım, Bakanlık olarak yatırım alanında ikinci aşamaya geçtiklerini belirtti. Yıldırım, “Bu aşamada süregelen ve dünyanın gıptayla baktığı yatırım dönemine giriyoruz. Bunların başında otoyollar dönemi başlıyor, köprüler, kanallar dönemi başlayacak. Bu da bütün dünyada Türkiye’yi önemli bir hale getirecek” dedi.


Ordu-Giresun Havaalanı’nın da ikinci havacılık sektörünün teknolojisi açısından önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Bu havaalanı üzerinde çok titizlikle durduğumuz bir yatırım.  Çünkü Türkiye’nin denizde ilk havaalanıdır” diye konuştu.


Yıldırım, beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz...