10 / 05 / 2024

ordu akıllı hastane

ordu akıllı hastane

Mevcut hastanenin yanında bulunan boş araziye yapılacak olan hastanenin keşif çalışmaları tamamlanarak projesi hazırlandı. Kumru Devlet hastanesi, 50 yatak kapasiteli ve akıllı bina teknolojisine sahip olarak yapılacak.

Samsun Tekkeköy Belediyesi'ne akıllı bina!

Samsun’un Tekkeköy Belediyesinin akıllı yeni hizmet binası görenleri hayran bırakıyor. Samsun-Ordu karayolu üzerindeki 16 bin 500 metrekare inşaat alanına ve 16 bin metrekare meydana sahip Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binası 8 kattan oluşuyor.

Kozan Hastane kavşağı, akıllı kavşak oluyor!

Kozan’da biri bulvar olmak üzere toplam 6 yolun birleştiği ve ilçenin en işlek kavşağı olan ‘Hastane Kavşağı’ akıllı kavşağa dönüştürülüyor. Öztürk, kavşak projesi için geri sayımın başladığını söyledi.

Van akıllı hastanesi 12 Mart'ta açılacak!

Van'da yaşanan depremlerin ardından "akıllı hastane" modeliyle inşa edilen ve son teknolojiyle donatılan 300 yataklı kadın doğum ve çocuk ile 200 yataklı kardiyovasküler cerrahi hastaneleri, 12 Mart Cumartesi günü hizmete açılacak.

Edirne'de akıllı hastane 29 Ekim'de açılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi. İşte ayrıntılar...

Edirne akıllı hastane için gün sayıyor!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını ifade ederek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" olarak nitelendirdi.

Mamak'a akıllı hastane yapılacak!

Mamak'a akıllı hastane kazandıracaklarını ve bu projenin kendisini çok memnun ettiğini ifade eden Davutoğlu, bu hastanenin 200 yatak kapasitesinin bulunacağını bildirdi.

Ordu Kumru'ya akıllı hastane yapılacak!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru ilçesine yapılacak 50 yataklı yeni Devlet Hastanesrnin ihalesinin 16 Şubat 2015'te gerçekleşeceğini söyledi

Van'da Akıllı Hastane modeli uygulanıyor!

Van'da 300 yataklı Kadın ve Çocuk Hastalıkları ile 200 yataklı Kardiyovasküler Cerrahi hastanelerinin kurulması için yapılan binada "akıllı hastane" modeli uygulandı.Kamu binaları depreme dayanabilecek özelliklerle donatılıyor.

Van'da depreme dayanıklı akıllı hastane!

Van'da yapımı devam eden 500 yataklı Kadın ve Çocuk Hastalıkları ile Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesi, depreme dayanaklı akıllı hastane modeli ile inşaa ediliyor. Proje Yaklaşık 160 milyon lira maliyetli

Sultangazi'ye akıllı hastane geliyor!

Sultangazi'ye akıllı hastane geliyor. Sultangazi Belediyesi'nin yaptığı imar uygulamalarıyla arazi üzerinde yükselecek olan hastanenin temeli bugün Sağlık kanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı bir törenle atılacak.

Sultangazi'deki 650 yataklı akıllı hastanenin yapımına başlandı!

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Sultangazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sultangazi'de, akıllı hastane olarak nitelendirilen 650 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlandı. Hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından inşa edilecek.

Sultangazi'de akıllı hastanenin yapımına başlandı!

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Sultangazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sultangazi'de, akıllı hastane olarak nitelendirilen 650 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlandı. Hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından inşa edilecek.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

ordu akıllı hastane Haberi

ordu akıllı hastane


AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru'ya 50 yataklı yeni Devlet Hastanesinin yatırım programına alındığını, 2014 yılında yapımına başlanacağını söyledi. 


Mevcut hastanenin yanında bulunan boş araziye yapılacak olan hastanenin keşif çalışmaları tamamlanarak projesi hazırlandı. 


Sağlık Bakanlığı'nın 2014 yılı programına dahil edilen Kumru Devlet hastanesi, 50 yatak kapasiteli ve akıllı bina teknolojisine sahip olarak yapılacak. 


AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener yaptığı açıklamada, "Kumru Devlet Hastanesi'nin kapasite yetersizliği gündemimizdeydi. 


Sağlık Bakanımız ile yaptığımız görüşmeler ile Kumru Devlet hastanesini 2014 yatırım programına alınmasını sağladık. Mevcut hastanenin boş yerine 50 yataklı ve modern bir Kumru Devlet Hastanesi yapılacak. Hastane inşaatının hazırlıklarının ardından ihalesi gerçekleşecek" dedi. 



Yeni...