27 / 04 / 2024

Ordu'ya akıllı hastane inşa edilecek!

Ordu'ya akıllı hastane inşa edilecek!

Mevcut hastanenin yanında bulunan boş araziye yapılacak olan hastanenin keşif çalışmaları tamamlanarak projesi hazırlandı. Kumru Devlet hastanesi, 50 yatak kapasiteli ve akıllı bina teknolojisine sahip olarak yapılacak.




AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru'ya 50 yataklı yeni Devlet Hastanesinin yatırım programına alındığını, 2014 yılında yapımına başlanacağını söyledi. 


Mevcut hastanenin yanında bulunan boş araziye yapılacak olan hastanenin keşif çalışmaları tamamlanarak projesi hazırlandı. 


Sağlık Bakanlığı'nın 2014 yılı programına dahil edilen Kumru Devlet hastanesi, 50 yatak kapasiteli ve akıllı bina teknolojisine sahip olarak yapılacak. 


AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener yaptığı açıklamada, "Kumru Devlet Hastanesi'nin kapasite yetersizliği gündemimizdeydi. 


Sağlık Bakanımız ile yaptığımız görüşmeler ile Kumru Devlet hastanesini 2014 yatırım programına alınmasını sağladık. Mevcut hastanenin boş yerine 50 yataklı ve modern bir Kumru Devlet Hastanesi yapılacak. Hastane inşaatının hazırlıklarının ardından ihalesi gerçekleşecek" dedi. 



Yeni Nesil


Geri Dön