28 / 04 / 2024

Ordu Akkuş açık cezaevi

Ordu Akkuş açık cezaevi

Ordu Akkuş'a yeni açık cezaevi kazandırılacak. İnşaat çalışmalarına başlanılan cezaevinin ilçeye katkı sağlaması bekleniyor.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

TOKİ Ordu Akkuş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Akkuş’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Akkuş’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir'den 'Belde Evleri'yle ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milletvekili Ergün Taşcı'ya akıbetini sorduğu Ordu'daki binayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'den açıklama geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Ordu Büyükşehir'den satılık 119 daire! İhalesi 27 Şubat'ta!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki 119 daireyi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü ihale yöntemiyle satışa çıkarıyor...

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Ordu Akkuş açık cezaevi Haberi

Ordu Akkuş açık cezaevi

Ordu'nun Akkuş ilçesinde cezaevi inşa edilecek. İlçeye katkısı olacak açık cezaevi için çalışmalara başlandı. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “İlçemizin her köşesi şantiye olacak demiştik. Bu söz doğrultusunda açık cezaevinde çalışmalar başladı” diye konuştu.



Ordu Hayat...