06 / 05 / 2024

Ordu Akkuş meydan

Ordu Akkuş meydan

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Akkuş'a yeni meydan inşa edeceklerini söyledi.

O ilde 23 adet daire taksit imkanıyla satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Ordu Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Akkuş ilçesi, Çamalan mahallesinde yer alan 23 adet konut taksit imkanıyla satılıyor. İşte detaylar...

Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak fırsat: 5 taksitle tam 21 konut satacak!

Ordu İli Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu Akkuş'ta yer alan 21 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ordu Akkuş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Akkuş’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Akkuş’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu Akkuş'ta acele kamulaştırma kararı!

Ordu ili Akkuş ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 2 ölü!

Ordu Akkuş'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Ölen kişilerin aileleri arasında da 17 yıl önce yaşanan bir cinayet nedeniyle husumet olduğu öğrenildi...

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi ihale sürecinde!

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Ordu Akkuş meydan Haberi

Ordu Akkuş meydan


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  Akkuş ilçesinde kent meydanı ve cephe iyileştirme projesi yapacaklarının müjdesini verdi.

İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesinde yapılacak kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

KENT MEYDANI VE CEPHE İYİLEŞTİRME YAPILACAK

Başkan Enver Yılmaz, Akkuş’ta belediye hizmet binasının hemen yanında bulunan alanı kent meydanı olarak düzenleyeceklerini söyledi. Kent meydanıyla birlikte söz konusu alanda bulunan 22 binanın dış cephesinde iyileştirme çalışması yapacaklarını belirten Başkan Yılmaz, “Akkuş Kent Meydanı ve Cephe İyileştirme Projesinin ihalesini gerçekleştirdik. Tamamlanma süresi 6 ay olan projede çalışmalara hemen başlayacağız. İnşallah Akkuşlu hemşehrilerimizi hızlı bir şekilde modern kent meydanlarına kavuşturmuş olacağız” dedi.

PROJE ALANI 5 BİN 900 M2

Proje uygulama alanının 5 bin 900 m2 olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Meydanda peyzaj donatı...