08 / 05 / 2024

Ordu Altınordu yaşam merkezi

Ordu Altınordu yaşam merkezi

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu Altınordu'da inşaatın 10'uncu katından düşen işçi hayatını kaybetti...

Koronavirüs zenginlerin yaşamını değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, İngiltere’de zenginlerin de yaşamını etkiledi. Varlıklı insanlar özel adalara ve mekanik havalandırmalı sığınaklara taşındı. Bölgede lüks gayrimenkul satışlarında patlama yaşandı.

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

Ordu Altınordu yaşam merkezi Haberi

Ordu Altınordu yaşam merkezi

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından ‘Yaşlı Yaşam Merkezi’ ile‘Küçük Sanayi Sitesi’ inşaatları hızla ilerliyor. 


Temmuz ayında temeli atılan ‘Yaşlı Yaşam Merkezi’ inşaatının kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Bin 100 metrekare kapalı alana sahip olacak projenin çok amaçlı bir kompleks olması planlanıyor.


Yaşlı Yaşam Merkezi’nin zemin katında çok amaçlı salon, lokal, okuma salonu, mescit ve servis mutfağı bulunacak. Merkezin 1. katında ise Temel Sağlık Hizmetleri, psikodontek uygulamaları, hasta dinlenme odası, mobil evde bakım ve idari birimler bulunacak. Binanın 2. ve 3. katlarında ise mesleki beceri atölyeleri, fitness, spor salonu ve dinlenme odası yer alacak. 


İstihdama ve şehrin nefes almasına büyük katkı sağlaması için temeli atılan Altınordu Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi’nde sona gelindi. Karacaömer Mahallesi’nde bulunan alana toplam 7 milyon 153 bin TL’lik, 22 bin 300...