10 / 05 / 2024

ordu altyapı sorunları

ordu altyapı sorunları

‘101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi’ 33 milyon 570 bin TL’lik değeriyle bugüne kadar Altınordu’da yapılan en büyük altyapı yatırımı olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi yarın!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu 75 konut ihalesi yarın!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut müjdesi!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

ordu altyapı sorunları Haberi

ordu altyapı sorunları

‘101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi’ 33 milyon 570 bin TL’lik değeriyle bugüne kadar Altınordu’da yapılan en büyük altyapı yatırımı olacak

Altınordu ilçe merkezinin altyapısının yeniden inşa edileceği '101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi' kapsamında çalışmalar devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu'da tarihin en büyük içme suyu ve kanalizasyon altyapı yatırım projesinin devam ettiğini söyledi. Yılmaz "Büyükşehir Belediyesi olarak şehirlerimizin kronikleşen sorunlarına, altyapı eksiklerine el atarak hızla çözümler geliştiriyoruz. 33 milyon 570 bin liralık proje ile Altınordu ilçemizde 71 kilometre içme suyu hattı ve 30 kilometre kanalizasyon hattı inşa edilecek. OSKİ ekiplerimiz çalışmalara başladı ve bu proje 2017 sonunda bitecek. İçme suyu depoları, terfi binası ve isale hattı çalışmaları devam ediyor"...