29 / 04 / 2024

ordu arap gayrimenkul yatırımı

ordu arap gayrimenkul yatırımı

Araplar, Karadeniz’de yatırım amaçlı deniz manzaralı evlere ek olarak fındık bahçesi ve arsa da satın alıyorlar. İnşaat sektörünün hareketlendiği Ordu'da, Araplar şu ana kadar yaklaşık 100 dönüm fındık bahçesi yatırımı yaptı...

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Ordu'da gayrimenkul satılıyor! 18 bin 180 metrekarelik fındık bahçesinin fiyatı şaşırttı! 

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Altınordu ilçesi, Şahincili Mahallesi'nde yer alan fındık bahçesini satıyor. Fiyatını duyan şok oldu. İşte ayrıntılar...

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Ordu'da 15.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Ordu'da 13.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 13 milyon 321 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da 13.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Orbel İnşç Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 637 bin 781 TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Fatsa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Türk Hava Kurumu'ndan Ordu'da satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ordu Ünye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

ordu arap gayrimenkul yatırımı Haberi

ordu arap gayrimenkul yatırımı

Doğal güzellikleri, tarihi eserleri ve zengin kültürüyle turizmin aktif bölgelerinden olan Karadeniz Bölgesi; artırılan destinasyon, otel ve konaklama alanındaki yatırımlar sonucu Orta Doğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden gelen Arap turistler tarafından tercih edilen bölgelerden biri haline geldi. Arap turistler, Karadeniz’de özellikle yeşil bitki örtüsüne sahip yayları tercih ediyor. Deniz manzaralı konutları tercih eden Arapların, yeni yatırım tercihi ise fındık bahçeleri satın almak.

Bursada Bugün'de yer alan habere göre, Ordu'nun Aybastı ilçesindeki 1500 rakımlı Perşembe Yaylası ile Kabadüz ilçesine bağlı 2000 rakımlı Çambaşı Yaylası'nı ziyaret eden Araplar, satın aldıkları evlerde konaklıyor. Ordu'yu her yıl ziyaret eden 70-100 bin Arap turistten bazıları, her yıl 80'e yakın konut yatırımı yapıyor. Arapların konut ve fındık bahçesi yatırımlarına ek olarak arsa satın alması, Ordu'da inşaat sektörünü...