04 / 05 / 2024

ordu aybastı konut projeleri

ordu aybastı konut projeleri

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 1.5 sene önce yaşanan heyelan nedeniyle birçok vatandaş evsiz kalmıştı. Evsiz kalan mahalle sakinleri TOKİ’nin gelecek yıl teslim edeceği evleri bekliyor.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 88 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ'den Ordu Aybastı'ya 88 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Aybastı projesinin ihalesini 28 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ'den Ordu'ya 170 yeni konut müjdesi! Beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu Aybastı 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Ordu projesi detayları...

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesiyle 88 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu projesiyle 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da da 114 konutluk yeni proje inşa edecek.

ordu aybastı konut projeleri Haberi

ordu aybastı konut projeleri

15 Mayıs 2019’da Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde meydana gelen heyelanda 22 bina ve 1 cami yıkılırken, 61 binadaki 80 konut da tahliye edildi. Milliyet'te yer alan habere göre; heyelan sonrasında Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile AFAD ekiplerin tarafından bölgede zemin etüt çalışmaları yapıldı. Heyelanın mahallenin ortasından geçen yağmur suyu, atık sular ve yer altı sularından meydana geldiği belirlenirken, tehlike nedeniyle mahalle yerleşim ve iskana kapatıldı. Evlerinden tahliye olan vatandaşlara ise konut başına 8 bin 500 TL kira yardımı ile 6 bin 900 TL nakdi yardım yapıldı. Bölgede afet konutu yapımı için de arazi tespit çalışması başlatıldı.

Evsiz kalan 27 kişi, zemin etüdü yapılan ve sağlam çıkan arazilerine yeniden ev yaparken, 43 kişi ise TOKİ’nin yapacağı evleri bekliyor.  Evlerini kaybeden...