27 / 04 / 2024

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projeleri için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ordu projeleri, Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek. Ordu  TOKİ  projelerinde toplam 200 konut yer alacak.

Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde paylaşılan bilgilere göre TOKİ Ordu projelerinin ihalelerinin Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinde 88 adet konut yer alırken, Gürgentepe projesinde ise 112 konut yer alacak.

Verilen detaylara göre Aybastı TOKİ projesinin ihalesi 28 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te, Gürgentepe projesinin ihalesi ise 11 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ den Ordu ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Peki Ordulu vatandaşlar tarafından merakla beklenen TOKİ Ordu 2023 projeleri ne zaman tamamlanacak? Ordu TOKİ projelerinde ticari alanlar yer alacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ordu TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre Ordu TOKİ projelerinde ticari alanlara yer verilmeyecek.

Her iki projede de konutların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesi yer tesliminden sonra 500 takvim gününde, Aybastı projesi ise yer tesliminden sonra 400 takvim gününde tamamlanacak. 

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

1. Ordu İli Aybastı İlçesi 88 konut
Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 28 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

2. Ordu İli Gürgentepe İlçesi 112 konut
Ordu İli Gürgentepe İlçesi Akyurt Mahallesi 2. Etap 112 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

 

Hatay'daki 2 bin 665 deprem konutunun inşaatı tam gaz!

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

Prof. Dr. Görür ve Prof. Dr. Tüysüz'den Malatya depremleriyle ilgili çarpıcı açıklama: 6'nın üzerinde deprem üretebilir!


Geri Dön