30 / 04 / 2024

Hatay'daki 2 bin 665 deprem konutunun inşaatı tam gaz!

Hatay'daki 2 bin 665 deprem konutunun inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da, yapımı devam eden kalıcı konutlar FPV dronla görüntülendi.



Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Hatay'da, yapımı süren kalıcı konutlar FPV dronla görüntülendi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre söz konusu depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Hatay'da, şehrin 33 noktasında 32 bin 314  TOKİ  konutunun yapımı devam ediyor.

Paylaşılan bilgilere göre çalışmalar kapsamında, merkez Antakya ilçesi Gülderen Mahallesi'nde yapımı süren 2 bin 665 konut, Anadolu Ajansı (AA) ekipleri tarafından FPV dronla görüntülendi.

Verilen detaylara göre inşaat çalışmaları esnasındaki faaliyetlerin bir bölümü de hızlandırılmış çekim tekniğiyle kaydedildi.

Söz konusu görüntülerde, çalışmaları tamamlanmış olan ve eşyasıyla hazır hale getirilen örnek daireler de yer aldı.

Hatay daki 2 bin 665 deprem konutunun inşaatı tam gaz!

PAZARCIK'TAKİ AFET KONUTLARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki depremden ilkinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde hayata geçirilen kalıcı konutlar geçtiğimiz günlerde FPV dronla görüntülenmişti.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile AFAD koordinesinde, "Türkiye Tek Yürek" kampanyası çerçevesinde Elbistan ve Pazarcık'ta yapımı tamamlanan afet konutlarının bir kısmı teslim edilmek üzere hazırlandı.

Aktarılan detaylara göre çevre düzenlemesi dahil kısa zamanda oturulabilir hale getirilmesi hedeflenen Kahramanmaraş Pazarcık'taki konutlar, Anadolu Ajansı (AA) ekipleri tarafından FPV dronla görüntülenmişti. Söz konusu inşaat çalışmaları esnasındaki faaliyetlerin bir bölümü de hızlandırılmış çekim tekniğiyle kayıt altına alındı.

Yine verilen detaylara göre depremden yoğun şekilde etkilenen Pazarcık'ta 3 bin 214 konut inşa edilecek.    


KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN'DAKİ AFET KONUTLARI DA TESLİM İÇİN GÜN SAYIYOR


Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile AFAD koordinesinde, "Türkiye Tek Yürek" kampanyası dahilinde Elbistan ve Pazarcık'ta inşaat çalışmaları tamamlanmış olan afet konutlarının bir bölümü teslim edilecek.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre çevre düzenlemeleri dahil tüm işlemlerinin kısa zamanda tamamlanmasının planlandığı konutlar Anadolu Ajansı (AA) ekipleri tarafından FPV dronla görüntülenmişti.

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Prof. Dr. Görür ve Prof. Dr. Tüysüz'den Malatya depremleriyle ilgili çarpıcı açıklama: 6'nın üzerinde deprem üretebilir!


Geri Dön