05 / 05 / 2024

ordu belediyesi kentsel dönüşüm

ordu belediyesi kentsel dönüşüm

Ordu'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen "Ordu Kentsel Dönüşüm Protokolü" imza törenine katıldı.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Şahinbey Belediyesi'nde kentsel dönüşüm rekoru!

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

ordu belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

ordu belediyesi kentsel dönüşüm

Millet ne isterse onu yaptıklarına işaret eden Bakan Güllüce, konuşmasında, "Türkiye'de yatırım ve kentsel dönüşüm yapmanın bir karşısı da var tabi, biz sesimizi değil, sözümüzü yükseltmeye çalışan bir zihniyetten geliyoruz. Birileri de sokağa hakim olma koşulları peşindedir. Mesela Ordu'da 'Bunlar sizin evlerinizi yıkarak sizi Mesudiye'ye gönderecekler' diyebilirler. Onlar desinler ama biz yaptığımız eserlerle bunların olmadığını, sadece millet için olduğumuzu, millete rağmen hiçbir şeyin olmayacağını göstereceğiz. Hep söylediğimiz gibi, halka rağmen olmaz. O 'halka rağmen' sözü 1950'li yıllardan önceymiş. Halka rağmen halk için böyle bir şey olmaz. Biz halkla beraber olursak ayakta kalabiliriz diye düşünenlerdeniz. Bu kapsamda kentsel dönüşüm konusunda halka rağmen hiçbir şey olmayacaktır. Yani halk ne isterse o olacaktır." dedi.


"Yeni Türkiye'ye eski binalar yakışmıyor"


Bakan Güllüce, tüm olumsuz propagandalara...