07 / 08 / 2024

Ordu Belediyesi projeleri

Ordu Belediyesi projeleri

Başkan Enver Yılmaz projeleriyle Ordu’nun çehresini değiştirmeye devam ediyor. “Ordu'yu parmakla gösterilen bir il yapmak için çalışıyoruz” diyen Başkan Yılmaz, “Şu ana kadar il genelinde 191 projeyi tamamladık” diyor

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, o binalar için harekete geçti!

Karadeniz  kıyısında, yeşille mavinin buluştuğu noktada yer alan Ordu'da, 3 blok halinde yükselen, 17'şer katlı gökdelen inşaatları için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Ordu Belediyesi projeleri Haberi

Ordu Belediyesi projeleri

Başkan Enver Yılmaz projeleriyle Ordu’nun çehresini değiştirmeye devam ediyor. “Ordu'yu parmakla gösterilen bir il yapmak için çalışıyoruz” diyen Başkan Yılmaz, “Şu ana kadar il genelinde 191 projeyi tamamladık” diyor


Türkiye 15 Temmuz’u konuşmaya devam ediyor. Biz de o gece ile başlayalım. Ordu’da neler yaşadınız?


Ordu’daki tüm resmi birimlere darbenin duyurusunu ilk ben yaptım. Saat 22.00 sıralarında, il emniyet müdürü ve valiyi arayarak, “Darbe oluyormuş” dedim. Haberleri yoktu. Sonra emniyette buluştuk. İl Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Mit Müdürümüz ve ben sabah saat 09.00’a kadar beraberdik. Geceyi meydanda geçirdik. Meydanın ismini de ‘15 Temmuz Şehitleri Meydanı’ olarak değiştirdik.


Belediyede FETÖ ile ilgili araştırma yapıyor musunuz? 


Yeni kurulan bir büyükşehir belediyesiyiz. Kurulma sürecinde 400’e yakın çalışanımızı başka kurumlara göndererek emekliliğe zorlamıştık. Ayrıca ciddi bir memur operasyonu olmuştu...