04 / 07 / 2024

ordu bungalov

ordu bungalov

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'nda hayata geçirilen bungalovların ilgi görmesi ve turizme katkı sağlaması üzerine diğer yaylalara da 100'ün üzerinde bungalov inşa edecek.

Ordu'da bungalov evler yenileniyor!

Ordu'da özellikle kayak severler tarafından tercih edilen bungalov evler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonuna hazırlanıyor. 

Ordu'da yaylaların cazibesi bungalovlarla artırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'nda hayata geçirilen bungalovların ilgi görmesi ve turizme katkı sağlaması üzerine diğer yaylalara da 100'ün üzerinde bungalov inşa edecek.

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Ordu Boztepe'ye Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan 530 rakımlı Boztepe’ye, Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılması için çalışma başlattı.

Ordu'ya macera parkı geliyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesi sınırlarında bulunan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ederek kenti kuş bakışı izlediği 530 rakımlı Boztepe'ye macera parkı kurularak 50 bungalov yapılacak.

Ordu Ulugöl'e yeni tesisler yapılacak!

Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden biri olan Ulugöl’e Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 adet bungalov ev yapıldı.

Ordu-Giresun Hava Limanı'nda pist tamamlandı!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu - Giresun Havalimanı inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Ordu - Giresun Havalimanı' nın 3 kilometre uzunluğundaki pisti tamamlan dı...

Ata GYO Ordu'daki gayrimenkulünü Burger King'e kiraya verdi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ Ordu' daki gayrimenkulünü Burger King' e kiraya verdi...

Ordu Çevre Yolu Projesi tüm hızıyla devam ediyor!

Ordu'da yapımı devam eden 19 kilometrelik çevre yolunun 14 kilometresi, yol üzerinde bulunan 8 tünelden oluşuyor. Temeli 2012 yılında atılarak yapımına başlanan projenin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında çalışmalar devam ediyor!

Türkiye’ nin deniz doldurularak yapılan ilk havaalanı olma özelliğini taşıyan, Ordu ve Giresun illerinin ortak hayali olan Ordu - Giresun Havalimanı inşaatında çalışmalar devam ediyor...

Ufuk Ünal: Ordu Limanı bölgedeki illerin ortak ihtiyacı!

OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, “Karadeniz-Akdeniz yolunun bitmesinden sonra Sivas, Kayseri, Tokat, Erzincan gibi illerin yol bitiminden sonra Ordu’da denizle buluşacak. Ordu limanı yol bitiminden sonra bölgedeki illerin ihtiyacı haline gelecek” dedi...

Ordu Çevre Yolu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Ordu Çevre Yolu inşaatı hakkında bilgi veren Milletvekili Fatih Han Ünal, “Ordu Çevre yolu projesi kapsamında 19,1 km uzunluğunda platform genişliği 26 m olan 2x2 bölünmüş çevre yolu yapılacaktır." dedi...

Enver Yılmaz: Ordu için 1'i çılgın, 4 projemiz var!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "1 'i çılgın sayılabilecek, 3 - 4 tane projemi var. Projelerimizin görselini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız" dedi

ordu bungalov Haberi

ordu bungalov

Karadeniz bölgesinin uçsuz bucaksız ormanları, bol oksijenli yaylaları, şelaleleri ve gölleriyle kendine hayran bırakan şehri Ordu, her mevsim farklı güzellikler sunmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, özellikle doğa turizminde iddialı olan şehrin yaylaları, son senelerde yapılan yatırımlarla cazibe merkezi haline geliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nd yer lan kayak tesisinin pist sayısı ve uzunluğunu da iyileştirdi.

Daha sonra burada hayata geçirilen iki katlı 10 standart, 2 süit ahşap bungalov sayesinde yayladaki turist hareketliliği daha da arttı.

Rahatlığı ve misafirlerine sunduğu eşsiz doğal manzarasıyla bungalovlar, kentin stresinden uzaklaşmak isteyenlerin tercih ettikleri mekan oldu. 

Bunun üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentteki diğer yaylalara da 100'ün üzerinde bungalov inşa etme kararı aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada,...