16 / 05 / 2024

Ordu Çamaş altyapı yatırımları

Ordu Çamaş altyapı yatırımları

Çevre ve insan odaklı hizmet anlayışı ile Ordu genelinde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, faaliyetlerine Çamaş ilçesinde devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

TOKİ Ordu Çamaş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Çamaş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Çamaş’ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Çamaş’ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Çamaş sosyal konut projesi

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi yarın!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu 75 konut ihalesi yarın!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut müjdesi!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nda altyapı çalışmalarının yüzde 85'i tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada "Yeni pandemi tedbirleri ile birlikte 2021 yılı temmuz ayında açmayı hedefliyoruz. Şu anda geldiğimiz aşama, altyapı inşaatlarında yüzde 85'lerdeyiz." dedi.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Arapların Ordu'da fındık bahçesi alımı 100 dönüme ulaştı!

Araplar, Karadeniz’de yatırım amaçlı deniz manzaralı evlere ek olarak fındık bahçesi ve arsa da satın alıyorlar. İnşaat sektörünün hareketlendiği Ordu'da, Araplar şu ana kadar yaklaşık 100 dönüm fındık bahçesi yatırımı yaptı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından TCDD ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD ihalesi ile ilgili olarak, "Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasıyla TCDD, İstanbul'umuzun kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı ve kamuya gelir getirmeyi amaçlamaktadır." açıklamasını yaptı.

Ordu Çamaş altyapı yatırımları Haberi

Ordu Çamaş altyapı yatırımları



Çevre ve insan odaklı hizmet anlayışı ile Ordu genelinde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, faaliyetlerine Çamaş ilçesinde devam ediyor.


Çamaş ilçesine bağlı Taşoluk Mahallesi’nin Fatsa Caddesi’nde OSKİ’nin kuruluşundan önce İller bankası tarafından yeni bir kanalizasyon hattı inşa edilmiş, ancak cadde üzerinde bulunan hane ve iş yerlerinin kanalizasyon akarlarına yeni hat ile bağlantı yapılmamıştı.


130 METRE KANALİZASYON HATTI İNŞA EDİLDİ


Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce yapılacak olan asfalt çalışmaları öncesi bölgenin alt yapısı OSKİ teknik personelleri tarafından sağlıklı hale getirildi. OSKİ’nin Çamaş İlçe Şefliğine bağlı personelleri tarafından, eski hatta bağlı olan evlerin ve iş yerlerinin kanalizasyon akarları yeni hatta bağlandı. Böylece Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı üst yapı çalışması öncesinde, Taşoluk Mahallesi’nin Fatsa Caddesi’nde alt yapı daha sağlıklı hale getirildi. Yapılan...