03 / 05 / 2024

Ordu Çamaş yeni meydan projesi

Ordu Çamaş yeni meydan projesi

İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Perşembe ve Ulubey Meydanları’nın ardından Çamaş İlçe Meydanı’nın da ihalesini yaptı, Çamaş'ın en kısa zamanda yeni meydanına kavuşması planlanıyor

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

Migros'ta yeni indirimler! Çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni haftaya indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü. İşte 27 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Çamaşır makinesi almak isteyenler dikkat! Regal CM 58000 çamaşır makinesinin yeni fiyatı belli oldu!

Beyaz eşya konusunda oldukça iddialı ürünleriyle piyasaları sallayan Regal, çamaşır makinesi konusunda da resmen alanında fark yarattı. CM 58000 çamaşır makinesini satışa çıkaran Regal, ürünün yeni fiyatını da açıkladı.

ŞOK’ta yeni indirim furyası! Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’a bugün yeni indirimler geliyor. Buna göre, Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü. İşte 13 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

TOKİ'den Ordu'ya 170 yeni konut müjdesi! Beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

Akıllara durgunluk veren Android telefon! boştan %100'e 10 dakikada şarj oluyor

Bazı akıllı telefonların şarj olması sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelebilir ama yeni bir Android cihaz onların tam tersine hareket edip çoğu markayı utandırıyor.

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 3 Ocak 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

Ordu Çamaş yeni meydan projesi Haberi

Ordu Çamaş yeni meydan projesi


İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Perşembe ve Ulubey Meydanları’nın ardından Çamaş İlçe Meydanı’nın da ihalesini yaptı.


ALAN, TOPLAM 1300 M2…

1300 m2’lik alanı kaplayacak olan proje ile Çamaş’ın çehresinin değişeceğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı; proje kapsamında çocuk oyun alanı, oturma alanları, ahşap çöp kovaları, ahşap kaplı banklar, boylu aydınlatma elemanları; zemin kaplamasında da taban tuğlası, traverten, andezit kullanılacağını belirtti. Ayrıca halkın  rahatlıkla dolaşıp vakit geçirebileceği bir kent parkı olacağına da vurgu yapıldı. 



Ordu Büyükşehir...