25 / 08 / 2024

ordu çambaşı kış sporları merkezi teleferik projesi

ordu çambaşı kış sporları merkezi teleferik projesi

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “İlimizin turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir yeri olan Çambaşı Yaylamız son yıllarda yapılan yatırımlarla yaz kış yerli ve yabancı turistlerimizin ziyaret edebileceği bir merkez haline getirilmiştir” dedi..

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan Ordu ve Kırklareli/Lüleburgaz ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor!

Ordu'nun "misafir odası" olarak tanımlanan önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor.

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Ordu Çambaşı'ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Tatilcilerin yeni gözdesi Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında ki bungalovlar oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler: "Mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarımız dolu. Yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi...

Fındığın Öyküsü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Ordu'da, kısa bir zaman içerisinde açılması hedeflenen "Fındığın Öyküsü Müzesi" Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor.

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki otelin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, “Çambaşı’nda güzel çalışmalar yaptık. Burada hayata geçireceğimiz otel 5. katına çıktı. Turizm bakanımızla 180 dönüm alan için görüşmeler sağladık" dedi.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri inşa edilecek!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 8 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

ordu çambaşı kış sporları merkezi teleferik projesi Haberi

ordu çambaşı kış sporları merkezi teleferik projesi


AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “İlimizin turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir yeri olan Çambaşı Yaylamız son yıllarda yapılan yatırımlarla yaz kış yerli ve yabancı turistlerimizin ziyaret edebileceği bir merkez haline getirilmiştir” dedi


Milletvekili Ünal yaptığı açıklamada, “Çambaşı Yaylamızın 'Kış Sporları Kayak Merkezi'nin kayak severlere sahayı açmak için aralıksız çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda teleferik projesinde kullanılmak üzere 10 milyon TL ödenek çıkartıldı. 2014 yılında Ordu ilinin temasının yayla olacak. Çambaşı Yaylası'nda kar festivalleri yapılacak. Kayak Merkezi'ndeki tesislerimizin ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.


Ordu...