04 / 05 / 2024

ordu Çaybaşı Kent Meydanı

ordu Çaybaşı Kent Meydanı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihaleye çıkacağının müjdesini verdi.

TOKİ Ordu Çaybaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Çaybaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Çaybaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Çaybaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Çaybaşı sosyal konut projesi

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu'da 182 konut tahliye edildi!

Ordu'da sel afetinden sonra heyelan tehdidi arttı. 8 ayda Altınordu, Çaybaşı, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Perşembe ve Ünye ilçelerinde heyelan sonucu 182 konut tahliye edildi.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu'da tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı!

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde, sel sonrası risk nedeniyle tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı verildi. 

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Ordu'da dönüşüm devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, kent yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu Akkuş'ta cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde hayata geçireceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı

Ordu Köprübaşı'nda dış cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Karadeniz Bölgesi’nin incisi olarak adlandırılan, yerli ve yabancı herkesin doğası ve kültürüyle yaşanabilecek bir kent olarak gördüğü Ordu son yıllarda dönüşümle dikkat çekiyor.

Ordu Çaybaşı'na 28 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı yatırımlarını inceledi

ordu Çaybaşı Kent Meydanı Haberi

ordu Çaybaşı Kent Meydanı

Çaybaşı halkına verdikleri kent meydanı sözünü yerine getirmekte olduklarını belirten Başkan Enver Yılmaz, meydanla ilgili yapım çalışmalarının sürdürüldüğünü söyleyerek, “Şu anda kazı ve dolgu faaliyetleri, perde duvar imalatı ve baskı beton zemin gibi altyapı çalışmaları devam ediyor. Akabinde üstyapı ve peyzaj çalışmalarına başlanacak ve bu kapsamda kamelya, bank ve diğer oturma grupları yerleştirilecek. Ferforje korkuluklar ve aydınlatma direkleri monte edilecek. Türbe ve basketbol sahası yapılacak. İnşallah tüm bu çalışmalarımızı Ekim ayı sonuna kadar tamamlayarak vatandaşlarımızı kent meydanı ve sosyal yaşam alanına kavuşturacağız” diyerek konuşma yaptı. 


Çaybaşı Kent Meydanı’nın toplam proje alanı 5 bin 375 m2 olacak. Proje kapsamında, alanın kot sorununu çözmek için istinat duvarı ve üzerine de ferforje korkuluk yapılacak. Duvarın üst kotunda bulunan türbe yenilenerek o alana 3...