06 / 05 / 2024

Ordu da turizm yatırımları

Ordu da turizm yatırımları

Ordu-Giresun Havalimanı ile bölgeye ulaşımın kolaylaşması, yabancı yatırımcıları cezbetti. 5 Körfez yatırımcısı Ordu’da turizm yatırımı yapmak için görüşmelere başladı. Yatırımcının biri ise 100 dönümlük arazi için el sıktı.

Arap yatırımcılar Ordu'da otel yatırımı yapacak!

Arap yatırımcıların, Ordu’da turizm sektöründe yatırım yapmak üzere arayış içinde olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, Arap yatırımcıların bölgede yatırım yapmak için çok ciddi araştırma içerisinde olduğunu belirtti.

Araplar Ordu'da turizm yatırımı yapacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, turizmin fındık dışında yeni bir alternatif ticari faaliyet olabileceğini dile getirdi. Balkanlıoğlu, Ordu'ya gelen Arap işadamlarının otel, motel, alışveriş merkezi gibi turizm yatırımı yapmak istediklerini belirtti.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar'da açıldı.

Çankaya Peyzaj Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çankaya Peyzaj Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nuri Çankaya, İbrahim Çankaya ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Tabiat Grup İnşaat Gıda Turizm ve Av Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tabiat Grup İnşaat Gıda Turizm ve Av Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdem Ekşioğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Süleymaniye Mahallesi, Ispartakule Caddesi'nde kuruldu.

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Çetinkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

YSF Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YSF Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Gök tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Kelebek Sokak'ta kuruldu.

Kabı İnşaat Metal Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabı İnşaat Metal Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Kabı tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Camlıca Caddesi'nde kuruldu.

Jikato İnşaat Nakliye Gıda Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jikato İnşaat Nakliye Gıda Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mhd Faısal Alashraf ve Ghaleb Alrıfae ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Fatih, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Temür ve Burak Bulgur ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Ordu'da 19 ilçeye prefabrik evler inşa edilecek!

Ordu'da mağdur durumda bulunan vatandaşlar için 90 metrekare olarak yapışan prefabrik evler 19 ilçede hayata geçecek. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Eser ailesini yapılan yeni evlerinde ziyaret etti.

Uğur Yüce: Ordu'da yeni imar planı yapılmalı!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu'da emlak fiyatlarında yaşanan artışın yeni imar planının yapılmamasından kaynaklandığını ve yeni bir imar planı yapılması gerektiğini söyledi.

Ordu'da emlak fiyatlarının artması imar planından kaynaklanıyor!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu'da emlak fiyatlarında yaşanan artışın yeni imar planının yapılmamasından kaynaklandığını ve yeni bir imar planı yapılması gerektiğini söyledi.

Ordu da turizm yatırımları Haberi

Ordu da turizm yatırımları

Dünyada denizin üzerine yapılan 3 havalimanından biri olan Ordu-Giresun Havalimanı, Körfez yatırımcılarını harekete geçirdi. Havalimanı'nın hayata geçmesinden hemen sonra Kuveyt, Katar ve Suudi Arabistanlı 5 yatırımcı Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile temas kurdu. Yatımcıları makamında ağırlayan Balkanlıoğlu, Arapların Ordu yaylalarında turizm yatırımı için yer baktığını hatta bir yatırımcıyla 100 dönümlük proje için el sıkışıldığını söyledi. Ordu'nun doğal güzelliklerinin havalimanı yatırımıyla daha da ulaşılır hale geldiğini belirten Balkanlıoğlu, yapılan yatırımlarla kentin turizm potansiyelinin artacağını ve fındığa bağlı ekonomiden kurtulacaklarını söyledi. Arapların çölün ortasında bir yaşam sürdüklerini ve en yakın doğal güzelliklere sahip ülkenin Türkiye olduğunun altını çizen Balkanlıoğlu " Türkiye'de artık sıcak deniz tatilleri doygunluğa ulaştı. Şimdi orman, yeşillik ve yayla turizmi rağbet görüyor. Ordu'da bu anlamda bulunmaz bir yer"...