19 / 05 / 2024

Ordu Efirli yerleşke

Ordu Efirli yerleşke

Ordu Büyükşehir Belediyesinin, Efirli Mahallesi’nde yaklaşık 38 dönüm alan üzerine kuracağı yeni yerleşkenin yapım çalışmaları başladı.

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ekrem İmamoğlu Rumelihisarı'ndaki köşke yerleşecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle beraber Rumeli Hisarı'nda bulunan şehitlik arazisi üzerinde inşa edilen köşke yerleşeceği iddia edildi. 

Birol İnceciköz'den Olimpos imar planı açıklaması!

Birol İnceciköz, Olimpos'ta 1990'lı yıllarda turizm hareketliliğin başlamasıyla yerleşke alanının içinde, bölge halkının kendi imkanlarıyla doğaya uyumlu, ahşap bungalov ev tarzı yapılaşmanın başladığını belirtti...

Osman Işık: Ordu'da toplu konut arazi yeri arayışımız devam ediyor!

Ordu’da son haftalarda kar yağışı ve sağanak yağışlar nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Ordu AFAD Müdürü Osman Işık, "Geçen yıl heyelanda yıkılan evler vardı, ilgili çalışmalar devam ediyor, 26 vatandaşımızın yerleşecekleri yer seçimini yaptık. Kendi uygun yeri olmayan vatandaşlarımız için toplu k

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Gölköy'de yerleşim alanlarındaki heyelan riski meclis gündeminde!

Ordu ili Gölköy ilçesinde bazı yerleşim alanlarındaki heyelan riskine yönelik Bakanlığın çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ege Üniversitesi için Yerleşke Master Planı hazırlanıyor!

Ege Üniversitesi için, "Yerleşke Master Planı" hazırlanmaya başlandı. Ege Üniversitesi Kampüs Master Planı ile ilgili üniversiteden açıklama yapıldı. 

Keçiören konut satışında zirveyi bırakmıyor!

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'nın ilçesi Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı, ilçede yaz aylarında 5 bin 559 konut satıldı.

ABD'deki eski eyalet hapishanesi 600 bin dolara satıldı!

ABD'nin New York eyaletinde bulunan eski eyalet hapishanesi yerleşkesi 600 bin dolara satıldı. Yerleşke, Yahudi çocuklar için yaz kampı olarak kullanılacak.

Ordu'da köy evleri yöresel mimariye uygun olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi köylerden mahalleye dönüşen yerleşimlerde imar kirliliğinin önüne geçmek için 12 tip ev modeli belirledi.

Ordu Efirli yerleşke Haberi

Ordu Efirli yerleşke


Ordu Büyükşehir Belediyesinin, Efirli Mahallesi’nde yaklaşık 38 dönüm alan üzerine kuracağı yeni yerleşkenin yapım çalışmaları başladı.

ÇALIŞMALARI KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

Yeni yerleşkenin yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, buraya özellikle arazi çalışmaları yürüten birimlerin taşınacağını belirterek, “Yeni yerleşkemizi inşa edecek firmaya yer teslimini yaptık ve çalışmalar başladı. Burayı, öncelikle ulaşım ve fen işleri gibi arazi çalışmaları yürüten birimlerimizin araç ve gereçleri ile depolarının yer alacağı bir alan olarak düzenleyeceğiz. İnşallah mevsim şartlarının da müsait olmasıyla birlikte, yapım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak Durugöl yerleşkesinde bulunan depoların tamamını yeni yerleşkeye taşıyacağız. Taşınma işleminin sona ermesiyle birlikte depoların bulunduğu alanı, alışveriş merkezinin yapımını üstlenen firmaya teslim edeceğiz” dedi.

ATÖLYE VE DEPOLAR EFİRLİ’YE TAŞINACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Efirli yerleşkesi, yaklaşık 38 dönüm alan üzerine...