28 / 04 / 2024

ordu eğitim projeleri

ordu eğitim projeleri

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, 12 okul, 7 pansiyon ve 6 spor salonun inşaatının bitmek üzere olduğunu belirtti. Karataş, yatırımlarının bitmesi halinde çoğu okulun tekli eğitime geçeceğini söyledi.

Gülyalı Turizm Yüksekokulu'nun temeli atıldı!

Ordu’da, turizmde ihtiyaç duyulan kalifiye elemanların yetiştirilmesinde ve ildeki turizmin canlanmasında etkili olacak yeni bir proje daha uygulamaya konulduhayırsever Velittin Küçük tarafından yapılacak turizm yüksekokulunun temeli atıldı.

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

ODÜ Merkezi Kütüphane ve Eğitim Merkezi Eylül'de açılacak!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) kampüsü içerisinde Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi inşa ediliyor. Projenin Eylül'de hizmete açılması bekleniyor.

Ordu'ya yeni eğitim ve araştırma hastanesi geliyor!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, zorlu bir kamulaştırma sürecinden sonra ODÜ eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapımına en kısa sürede başlanacağını açıkladı.

ODÜ Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin temeli atılıyor!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin yapım maliyetlerini üstlenen, işadamı İhsan Çetinceviz ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret etti.

Ünye'de eğitim yatırımları artacak!

Ordu İl Milli eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ordu'da eğitim alanında yatırımlar artış gösteriyor!

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ordu Okul Öncesi Eğitim Merkezi binası 2016'da bitecek!

ODÜ Merkezi Kütüphane ile 1450 m2 kapalı alana sahip olması düşünülen Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin kısa bir süre önce maket çalışmaları tamamlandı.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 120 kişiye imarla ilgili eğitim verdi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, personel eğitim seminerlerini sürdürüyor. Büyükşehir son olarak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı çalışanlarına yönelik, büyükşehir ve ilçe belediyelerde görev alan personel için eğitim semineri düzenledi.

Ordu'da imarla ilgili eğitim verildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, personel eğitim seminerlerini sürdürüyor. Büyükşehir son olarak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı çalışanlarına yönelik, büyükşehir ve ilçe belediyelerde görev alan personel için eğitim semineri düzenledi.

TOKİ eğitim projeleri danışmanlık ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eğitim yapıları yerleşim alanlarının uygulama projeleri hazırlanması 5 paket danışmanlık hizmet alımı işi hizmet ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek..

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve 2008'de hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın adını taşıyan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti...

ordu eğitim projeleri Haberi

ordu eğitim projeleri

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, 12 okul, 7 pansiyon ve 6 spor salonun inşaatının bitmek üzere olduğunu belirtti. Karataş yaptığı açıklamada, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yapımı devam eden eğitim yatırımlarının bitmesi halinde çoğu okulun tekli eğitime geçeceğini söyledi. 


2016 yatırım programına 5 okulun alındığını ifade eden Karataş,"24 derslikli Fatsa Ayazlı Anaokulu ve İlkokulu, 16 derslikli Korgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 derslikli Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 derslikli Ünye Fevzi Çakmak Anaokulu ve İlkokulu ile 24 derslikli Ünye Anadolu Lisesinin ihalesi bu ayın sonuna kadar yapılacak. Bu eğitim yatırımlarının toplam maliyeti 39 Milyon lira." dedi. 2018 yılına kadar 412 dersliğin eğitim vermeye başlayacağına vurgu yapan Karataş, şunları kaydetti: "Altınordu ilçesinde 24 derslikli TOKİ 3....