01 / 05 / 2024

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi açıldımı

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi açıldımı

300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesini ziyaret eden Taşçı'ya, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve yardımcıları Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Fatsa'da mega dönüşüm!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa’da yapımı tamamlanan ve süren yatırımları inceledi.

Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalar yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalarda cephe ve zemin iyileştirme çalışması yapılacak. Bölgede 25 bina yenilenecek.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Fatsa Yayalaştırma projesinde sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Yayalaştırma projesinde sona geldi.

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi açıldımı Haberi

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi açıldımı

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi'nin hizmete başladığını söyledi.


300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesini ziyaret eden Taşçı'ya, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve yardımcıları Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve teşkilat üyeleri eşlik etti.


Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Nurdoğan Karadağlıoğlu'ndan bilgi alan Taşçı, hastaneye ziyaret ederek hastalarla sohbet etti.


Muhteşem güzellikteki bir hastaneyi Fatsa'ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten Taşçı, hastanenin resmi olarak hizmete başladığını ve resmi açılışının ise ilerleyen günlerde yapılacağını söyledi.


Hastanedeki doktor ve çalışan eksikliğinin giderilmesi için Sağlık Bakanlığı ile görüşmelere başladıklarını ifade eden Taşçı, şunları kaydetti:


"300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi bölgemiz insanına hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten muhteşem güzellikte ve devasa bir hastane olmuş. Bu kapsamda hastanede doktor ve...