18 / 05 / 2024

ordu giresun birleşme

ordu giresun birleşme

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, TESK Otel’de düzenlenen Ak Parti Altınordu İlçe Kongresi’nde partililere seslendi. Canikli; "Esasında biz Ordu-Giresun olarak uçuşa geçeli çok oldu. Aslında ortak bir il kuracaktık olmadı." dedi...

Ordu Giresun Havalimanı turizimi atağa geçirdi!

Ordu-Giresun Havalimanının açılması ile birlikle Giresun'da turizm atağa geçti. Havalimanına yakın olan Bulancak ve Piraziz ilçelerinde restoran ve otel rezervasyonlarında artış yaşandı.

Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki arsa fiyatları artırdı!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete açılmasının ardından Ordu'nun Gülyalı ilçesinde daha önce metrekaresi 100 liradan alıcı bulan arsaların metrekaresi, 250-750 liradan satışa sunulmaya başlandı.

Ordu-Giresun Havalimanı arsa fiyatlarını 3 katına çıkardı!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete açılmasının ardından Ordu'nun Gülyalı ilçesinde daha önce metrekaresi 100 liradan alıcı bulan arsaların metrekaresi, 250-750 liradan satışa sunulmaya başlandı.

Ordu-Giresun Havalimanı'na yirmi günde yüz sefer!

Avrupa ve Türkiye'nin denize dolgu yapılarak inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu -Giresun Havalimanı'nın açılışının gerçekleştiği 22 Mayıs'tan bu yana yüz sefer yapıldı

Ordu-Giresun Havaalanı otelleri doldurdu!

Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılması ile turizm hareketliliğinin arttığını belirterek, "Havaalanının açılması Ordu'da turizmi hareketlendirdi. " dedi.

Ordu-Giresun Havaalanı turizmi hareketlendirdi!

Uğur Toparlak, Ordu-Giresun Havaalanı’nın açılması ile turizm hareketliliğinin arttığını belirterek, "Havaalanının açılması Ordu’da turizmi hareketlendirdi. Bu günlerde bunun en somut örneğini belgeli tüm otellerin dolu olmasından görebiliyoruz" dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı'na VOR sistemi kuruluyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, açılışı gerçekleştirilen Ordu-Giresun Havalimanı'nda uçakların görüşün düşük olduğu şartlarda yaklaşma imkanı sağlayacak VOR sisteminin ise 10 gün içinde tamamlanacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda ilk günde 535 yolcu seyahat etti!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın ilk, dünyanın deniz üzerine dolguyla yapılan üçüncü havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'da açılışın yapıldığı ilk günde 12 uçakla, bin 535 yolcu seyahat etti.

Ordu-Giresun Havalimanı ilk günde bin 535 yolcu ağırladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından önceki gün hizmete açılan Ordu-Giresun Havalimanı'ndan ilk gün bin 535 yolcu seyahat etti.

Ordu-Giresun Havalimanı açılışı yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılış töreninde, bugünün Ordu ve Giresun için tarihi bir gün olduğunu ifade ederek, "Bugün olmaz denilenin olduğu, yapılamaz denilenin yapıldığı bir gün." diye konuştu.

Ordu-Giresun Havalimanı'na ilk uçak indi!

Deniz üzerine Avrupa’da ilk dünyada 3. olarak inşa edilen Ordu-Giresun Havaalanı’na ilk uçak bu sabah indi. Uçak, Giresun yönünden 08.38’de Ordu-Giresun Havaalanı’na rahat bir iniş gerçekleştirdi.

Ordu-Giresun Havalimanı’na ilk uçak indi!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda ilk uçuş yapıldı!

Ordu-Giresun havalimanına dün ilk uçuş yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışı Başbakan ile birlikte yaptı. Erdoğan, ‘Mega Proje’ için “Kılıçıdaroğlu 30 yıl sonrası için proje açıklıyor. Kim öle kim kala” dedi

ordu giresun birleşme Haberi

ordu giresun birleşme

Bakan Nurettin Canikli, Ordu ve Giresun İlleri'ne ortaklaşa hizmet verecek olan Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde inşaat yapımı süren Türkiye'nin deniz üzerine dolguyla yapılan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nın 15 Mart 2015 tarihi itibariyle hizmete gireceğini de belirterek, "İnşallah Ordu-Giresun Havalimanı'nda 15 Mart itibariyle uçuşa başlıyoruz. Esasında biz Ordu-Giresun olarak uçuşa geçeli çok olduk. Biz aslında bu yakın Ordu-Giresun işbirliğini evliliğe şey yapalım dedik, ortak bir il kuracaktık olmadı. Hatta teklif hala duruyor, arkadaşların imzası var. Orjinali bende duruyor" dedi.


Bakan Nurettin Canikli, fındık üreticisine ödenen alan bazlı destek uygulamasının devam edeceğini, fındık bölgesine bu yolla yaklaşık 800 milyon TL kaynak girdiğini de sözlerine ekledi. Bakan Nurettin Canikli daha sonra karayoluyla Giresun'a hareket...