02 / 05 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanında son durum

Ordu-Giresun Havalimanında son durum

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Gülyalı İlçesi’nde deniz üzerine dolguyla yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’nın 22 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla açılacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda seferler yakında başlayacak!

Bakan Elvan, Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Gururu sözlerine yansıyan Elvan, açılış ile ilgili müjdeyi de verdi.Ordu-Giresun Havalimanı'nda seferler yakında başlayacak.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda seferler mayıs sonunda başlıyor!

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'ne ilişkin, "Mayıs ayı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi.

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum!

29 Ekim tarihinde hizmete açılan İstanbul Havalimanından sonra gözler metro hattı projelerine çevrildi. İşte İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum...

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda son durum!

29 Ekim'de hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda seferler bugün başladı. Havalimanına rahat ulaşım sağlamak için inşa edilen Halkalı - Arnavutköy - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar sürüyor. İşte Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda son durum...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış provası!

29 Ekim’de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda son aşamaya geçildi. Projede sistemlerin test edilmesi için üniversite öğrencilerinin temsili yolcu olacağı üç büyük prova yapılacak. 

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

3. havalimanında son durum!

İlk etabı 29 Ekim 2018'de açılacak olan 3. havalimanında inşaatın yüzde 70’i tamamlandı. Havalimanı açılmadan ödülleri toplamaya başladı.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

Rize-Artvin Havalimanı'nda son durum!

Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilecek ikinci havaalanı özelliğini taşıyacak olan Rize-Artvin Havalimanı’nda kullanılacak 88.5 milyon ton taş dolgunun alınacağı alanlar netleşti.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanında son durum Haberi

Ordu-Giresun Havalimanında son durum

Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz üzerine dolguyla yapılan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı çalışmaları iki ile hizmet vermek üzere Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde Temmuz 2011’de başladı. Havalimanından kareler...


Gece gündüz çift vardiya halinde günde 2 bin sefer kamyonla yaklaşık 36 milyon ton taş denize döküldü. Yaklaşık 350 milyon TL’ye tamamlanacak olan havalimanının pisti 3 bin 200 metre, dış koruyucu mendireği 4 bin 500 metre, genişliği ise 45 metreden oluştu.


Havalimanının konforlu olması için pistine ayrıca ‘stone mastic asfalt’ dökümü gerçekleşti. ‘Stone...