20 / 07 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanında uçuşlar ne zaman başlıyor

Ordu-Giresun Havalimanında uçuşlar ne zaman başlıyor

Önümüzdeki hafta açılacak Ordu-Giresun ve Yüksekova Havalimanı'na yoğun ilgi var. Hatların bileti şimdiden tükendi. Ordu-Giresun 22, Yüksekova Havalimanı ise 25 Mayıs'ta açılacak..

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...

Rize-Artvin Havalimanı'nda ilk test uçuşu gerçekleştirildi!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda, ilk test uçuşu gerçekleştirildi. İşte Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili merak edilen detaylar...

İstanbul Havalimanı’na taşınmada uçuşlar nasıl olacak?

İstanbul Havalimanı’na taşınmada THY'nin uçuşlarını nasıl yapacağı belli oldu. 5 Nisan saat 03:00’da başlayacak taşınma süreci 45 saat sürecek.

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş bugün!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan havalimanında ilk uçuş bugün saat 11:00'de yapılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk sefer yoğunluğu!

Açılışına 16 gün kalan İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır. 31 Ekim'de ilk tarifeli seferi yapılacak havalimanında TK2141 sefer sayılı Ankara uçağında bulunmak isteyen yolcular yer dolu uyarısıyla karşılaştı.

3. Havalimanı'nda uçaklara lüks araçlar eşlik edecek!

29 Ekim'de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda uçaklara BMW İ8 tipi modellerin de aralarında olduğu araçlar eşlik edecek.

Ordu Gülyalı'da arsa fiyatları uçtu!

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatları adeta uçtu. İlçedeki arsa fiyatları borsa ile yarışıyor...

Kars Harakani Havalimanı'nda inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Harakani Havalimanı'nda şu anda merkezden bir tane taksi yolu çıkışı bulunduğunu açıkladı.

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanında uçuşlar ne zaman başlıyor Haberi

Ordu-Giresun Havalimanında uçuşlar ne zaman başlıyor

Son yıllarda yaptığı atılımlarla havalimanı sayısını 52'ye çıkaran Türkiye, önümüzdeki hafta iki havalimanını daha hizmete açıyor. Yapımı tamamlanan Ordu-Giresun ve Yüksekova Havalimanı da 22 ve 25 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle hizmete alınacak. Her iki havalimanında ilk uçuş biletleri şimdiden tükendi. Türkiye'nin iki kritik bölgesine inşa edilen havalimanları bölgeyi yurtiçi ve yurtdışı ulaşıma açacak. 


PKK ENGEL OLAMADI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük önem verdiği Yüksekova Havalimanı, terör örgütü PKK'nın saldırılarına maruz kalmıştı. Müteahhitler tehdit edilmiş, işçiler kaçırılmış, inşaata malzeme taşıyan araçlar PKK tarafından hedef alınmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da özellikle başbakanlığı döneminde bölgeye yapılacak havalimanının önemine dikkat çekmiş, "Tüm engellemelere rağmen hayata geçecek" demişti. Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'ndan sonra Yüksekova Havalimanı'nın da bölgenin normalleşmesine katkı sağlayacak önemli bir...