29 / 04 / 2024

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk sefer yoğunluğu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk sefer yoğunluğu!

Açılışına 16 gün kalan İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır. 31 Ekim'de ilk tarifeli seferi yapılacak havalimanında TK2141 sefer sayılı Ankara uçağında bulunmak isteyen yolcular yer dolu uyarısıyla karşılaştı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey tamamlandı. Vatandaşlar, 31 Ekim'de yapılacak ilk tarifeli seferde yer almak için sıraya girdi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilk tarifeli uçuşta ilk yolcular olmak isteyen vatandaşlar, rezervasyon sitelerinde bilet aramaya başladı. THY'nin ilk tarifeli uçağın ne zaman ve nereye yapılacağını açıklaması sonrası ilk sefere rezervasyon yaptırmak isteyenler "dolu" uyarısıyla karşılaştı. 

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

İstanbul Yeni Havalimanı'ndan içinde protokolün de yer alacağı ve geniş bir katımın olacağı ilk uçuş 11:10'da Ankara'ya yapılacak. İkinci tarifeli TK2125 sefer sayılı uçuş olan saat 13:30'daki Ankara-İstanbul arasında olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!

Aynı gün son uçuşun yapılacağı sefer ise İstanbul Yeni Havalimanı-Ercan arasında yapılacak. TK978 sefer sayılı uçuş saat 13:17'de gerçekleşecek.

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi!


Geri Dön