30 / 04 / 2024

Ordu halkın kullanım sahili

Ordu halkın kullanım sahili

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye 'den Gülyalı ilçesine kadar sahil şeridindeki Fatsa, Perşembe ve Altınordu ilçelerini de kapsayan yaklaşık 80 kilometrelik alanda kıyı halkın kullanımına açılıyor.

BDDK’dan DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık talebi! Öncelik işyerlerinin olsun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), deprem bölgesindeki DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık sağlanmasını istedi. 

Kripto para kullanım alanları giderek artıyor!

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem Para Dergisi'ndeki yazısında kripto paraların kullanım alanlarına tek tek değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

İran'ın 'Ramzrial' isimli sabit kripto parası yakında kullanıma sunulacak!

İran Merkez Bankası, "Ramzrial" şeklinde isimlendirilen ulusal kripto para biriminin yakın zamanda halkın kullanımına sunulacağına dikkat çekti. 

Sitelerde ortak alanların kullanımı nasıl olur?

Son senelerde otoparklı, sosyal tesisli, bahçeli, havuzlu sitelere rağbet arttı. Birçok evin bir araya geldiği bu binalarda otopark, bahçe kullanımında ve bunların bakım harcamalarının ödemelerinde anlaşmazlıklar olabiliyor. Peki ortak alanların kullanımı nasıl olur? İşte ayrıntılar...

Kovid-19 konut kredisi kullanımını nasıl etkiledi?

Yüksek seyreden kredi faiz oranlarına ve kredi taksitlerine getirilen sınırlamaya karşın bireysel kredilerde hızlı artış devam ediyor. Peki konut kredisi kullanımı ne oldu? İşte ayrıntılar...

Markalı konutların satışında peşinat kullanımı yüzde 68'e çıktı!

Merakla beklenen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2021 sonuçları resmen açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre, Markalı konutların satışında peşinat kullanımı yüzde 68'e çıktı...

Işıklar Yapı'nın fon kullanım raporu yayınlandı!

Işıklar Yapı'nın hazırlanan bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin rapor ve rapora ilişkin Yönetim Kurulu Kararı yayınlandı. 

Edirne'nin bir köyünde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı mecliste!

Edirne'ye bağlı bir köyde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Peker GYO'nun yeni pay alma hakkı kullanım süresi 15 gün oldu!

Peker GYO, yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine karar verdi.

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Fuat Oktay'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sınırları içerisinde yer alan ve 46 yıl sonra bir bölümü halkın kullanımına açılan Kapalı Maraş'ı ziyaret etti.

Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı!

Kuzey Kıbrıs sınırları içerisinde bulunan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü bugün itibarıyla halkın kullanımına açıldı.

Antalya Serik'teki 315 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açılıyor mu?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Ordu halkın kullanım sahili Haberi

Ordu halkın kullanım sahili

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'den Gülyalı ilçesine kadar sahil şeridindeki Fatsa, Perşembe ve Altınordu ilçelerini de kapsayan yaklaşık 80 kilometrelik alanda kıyı kenar çizgisini ihlal eden tesislerin yıkımına ilişkin 22 yıl önce alınan mahkeme kararını uygulamaya başladı.


Bölgeyi halka açmaya planlanan belediye, ilkin Efirli yöresindeki tesislerin yıkımına başladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ''Hemşerilerimizin yoğun olarak yaz döneminde gittiği fakat bir türlü özel bir imtiyazlı kamu kurumu, şahıs arazilerinin kullanılmasından dolayı giremediği yerlere ilişkin yıkım kararlarını uygulamaya koyduk. Bu konuda asla taviz vermeyeceğiz''...