23 / 07 / 2024

ordu hastane

ordu hastane

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, zorlu bir kamulaştırma sürecinden sonra ODÜ eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapımına en kısa sürede başlanacağını açıkladı.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu'da 15 milyon TL'ye yapılan botanik bahçesi ne oldu?

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Ordu Aybastı'ya 50 yataklı modern hastane geliyor!

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Ordu'da daha modern ve teknolojik binalarda sağlık hizmeti verilmesi hususunda yatırımlarımız hızla devam ediyor. Aybastı halkı için önemli bir hizmeti daha kısa zamanda tamamlayacağız" dedi.

Ordu Korgan'a yeni hastane geliyor!

Korgan'da, yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından, yeni hastane binası inşaat çalışmaları başladı.

Ordu 450 yataklı devlet hastanesi ihalesi 2 Şubat'ta!

Ordu Devlet Hastanesi’ne daha önce 320 yataklı yapılması planlanan ek binası 450 yataklı olarak revize edildi. Yeni hastane binasının ihalesinin ise 2 Şubat 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Ordu'da hastane inşaatında göçük!

Ordu Kumru'da hastane inşaatının çevresindeki istinat duvarının kalıbının sökümü sırasında göçük meydana geldi. Toprak ile yıkılan betonun altında kalan işçilerden biri hayatını kaybetti.

Ordu Kumru'ya akıllı hastane yapılacak!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru ilçesine yapılacak 50 yataklı yeni Devlet Hastanesrnin ihalesinin 16 Şubat 2015'te gerçekleşeceğini söyledi

Ordu Gürgentepe'ye hastane müjdesi!

Ordu Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde 5 yataklı Diyaliz Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe’ye bir müjde verdi...

Ordu, Isparta ve Kırklareli'nden 8 ilçe, sakin şehir olacak!

Seferihisar Belediye Başkanı Soyer: Ordu'nun Perşembe, Isparta'nın Yalvaç ve Kırklareli'nin Vize ilçelerinin kabul edilmesiyle Türkiye'de 8 kent birliğin üyesi haline gelecek

Recep Akdağ: TOKİ birçok hastane inşaatını yerine getiriyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ pek çok hastane projesinin TOKİ ile birlikte inşa edildiğini kaydetti

Ordu-Giresun Havaalanı için yatırımcı bulundu şimdi de arazi yok!

Ordu-Giresun Havaalanı'nın yapılacağı bölgeye yatırım yapmak için birçok değişik sektör, Gülyalı Kaymakamlığı ve belediyeye müracaatta bulunurken, bölgede kamuya ait arazinin bulunmaması dikkat çekiyor

TOKİ, Somali'de hastane, yüksekokul, konut, cami ve pazar yeri için çalışma başlattı!

TOKİ, Somali'de 200 yataklı bir hastane ve 40 derslikli bir hemşire meslek yüksekokulu ile birlikte yol, konut, cami ve pazar yeri gibi temel tesislerin yapımı konusunda çalışmaları başlattı

ordu hastane Haberi

ordu hastane

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, zorlu bir kamulaştırma sürecinden sonra ODÜ eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapımına en kısa sürede başlanacağını açıkladı.


sağlık Bakanlığı-Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının başlatılması amacıyla proje çalışmalarını sürdüren Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Kadir Serdar Taflan ve beraberindeki ekip, hastane arazisi üzerinde incelemelerde bulunmak ve son durumu değerlendirmek üzere Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.


Ziyaretin ardından hastane arazisinde inceleme yapıldı. Burada bir açıklama yapan ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Eğitim ve Araştırma Hastanesi arazisinin zorlu bir kamulaştırma sürecinden geçtiğini belirtti. Rektör Yarılgaç, SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapımında son aşamaya geldiklerini belirterek, “Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaların sona ermesiyle birlikte en yakın...