04 / 05 / 2024

Ordu havalimanı son durum

Ordu havalimanı son durum

Yapımına 2011 yılında başlanan Ordu-Giresun Havalimanı inşaatını 15 Mart 2015’e yetiştirmek için yaklaşık 250 işçi çalışıyor.Ordu-Giresun Havalimanı’nın altyapısının tamamlanmasının ardından üstyapıda çalışmaları hızla sürüyor.

Ordu'da ulaşıma 1.4 milyar liralık yatırım!

Türkiye'de deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havalimanının yapıldığı Ordu'da dört ayrı ulaşım projesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca yaklaşık 1 milyar 400 milyon liralık yatırım yapıldı

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

Osman Işık: Ordu'da toplu konut arazi yeri arayışımız devam ediyor!

Ordu’da son haftalarda kar yağışı ve sağanak yağışlar nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Ordu AFAD Müdürü Osman Işık, "Geçen yıl heyelanda yıkılan evler vardı, ilgili çalışmalar devam ediyor, 26 vatandaşımızın yerleşecekleri yer seçimini yaptık. Kendi uygun yeri olmayan vatandaşlarımız için toplu k

Ordu'nun yeni revizyon planına ihtiyacı var!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Havva Güner Eriş, Ordu’nun son 5 yıl öncesine göre büyük değişim ve büyüme gösterdiğini söyleyerek, “Ordu Büyükşehrimiz'in ulaşım, turizm, tarım ve mekansal master plana ihtiyacı vardır.” diye konuştu…

Sabiha Gökçen Havalimanı yaşam merkezi oluyor!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, son 2 senede terminal içinde hizmete açılan yeni ticari alanlar ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Havalimanı değil zafer anıtı!

Başkan Erdoğan’ın, “Bu bir havalimanı değil, zafer anıtı” şeklinde tanımladığı Yeni Havalimanı, son 5 yıldaki tüm saldırılara rağmen, geri adım atmayan güçlü liderin vizyonuyla bugün açılacak. 

3. Havalimanı son teknolojiyle korunacak!

2018’de açılacak olan Yeni Havalimanı sensörlü kameralar ve radarların yer aldığı son teknolojiler ile korunacak. Pilot uygulaması Antalya’da gerçekleştirilecek olan proje için turizmciler, “Çok doğru bir hamle. Bu yatırımlar turistin güvenini artırır” dedi.

İşte 3. Havalimanı'nın son hali!

3. Havalimanı'nın son hali dün binlerce metre yükseklikten görüntülendi. 3. Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanıyor..

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Oktay Çanak: Ordu ulaşımda son 15 yılda çağ atladı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son 15 yılda Ordu’nun özellikle ulaştırma alanında büyük atılımlar yaptığını belirterek, “Ordu ili ulaşım alanında son 15 yılda çağ atladı” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın sahası büyütülecek!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın kullanım sahası, çevre düzenlemeleri kapsamında denizin bir bölümünün daha doldurulmasıyla genişletilecek.

Ordu-Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tamamı Türk mühendislerinin eseri olan, dünyanın üçüncü ve Türkiye'nin ilk denize dolgu Ordu-Giresun Havalimanıyla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Ordu havalimanı son durum Haberi

Ordu havalimanı son durum

Yapımına 2011 yılında başlanan Ordu-Giresun Havalimanı inşaatını 15 Mart 2015’e yetiştirmek için yaklaşık 250 işçi çalışıyor.


Deniz üzerine inşa edilen Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’nın altyapısının tamamlanmasının ardından üstyapıda çalışmaları hızla sürüyor. Binalar birer birer yükselirken, kaba inşaatların ay sonu itibarıyla tamamlanması hedefleniyor. Üstyapı binalarının toplamda 26 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten proje müdürü Yüksel Kahraman, üstyapıyı 15 Mart 2015 tarihine kadar yetiştireceklerini ifade etti. Ordu’ya 19, Giresun’a 25 kilometre mesafedeki havalimanı, Ordu’nun Gülyalı ilçesinde yapılıyor. Coğrafi şartları nedeniyle uygun alan olmadığı için denizin üzeri doldurularak yapılan projenin pist uzunluğu 3 bin, genişliği ise 45 metre. Proje kapsamında dolgu için yaklaşık 30 milyon ton taş kullanılırken, şu ana kadar yaklaşık 270 milyon lira harcandı. Toplamda 360...