19 / 07 / 2024

ordu ikizce projeleri

ordu ikizce projeleri

Özellikle yaz aylarında l l ciddi su sıkıntısı çeken İkizce ilçesinde temeli atılan "Su Alma Yapısı ve Fosseptik İnşaatı" iki ay gibi kısa bir sürede yapımı bitirilerek, bölgenin su ihtiyacını karşılamaya başladı. Su alma yapısı onarıldı

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu'daki İkizce Laleli Camii yenileniyor!

Ordu'da 500 yıllık tarihe sahip olan İkizce Laleli Camii Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi tamamlandı!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamladı.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yeni eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini söylediği İkizce İmam Hatip Lisesinde sürdürülen çalışmalar tamamlanıyor.

Ordu İkizce'nin cazibesi yatırımlarla artacak!

İlçelerdeki yatırımları değerlendirme toplantısı kapsamında İkizce ilçesinden gelen heyetle buluşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu İkizce'nin cazibesinin yatırımlarla artacağını söyledi.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu İkizce MYO'nun inşaatı tamamlandı!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İkizce Meslek Yüksekokulunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

ordu ikizce projeleri Haberi

ordu ikizce projeleri


Özellikle yaz aylarında l l ciddi su sıkıntısı çeken İkizce ilçesinde temeli atılan "Su Alma Yapısı ve Fosseptik İnşaatı" iki ay gibi kısa bir sürede yapımı bitirilerek, bölgenin su ihtiyacını karşılamaya başladı. 

Su alma yapısı onarıldı OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük yaptığı açıklamada, mevcut su alma yapısının bu zamana kadar bakım görmediği için verimsiz çalıştığını, tesisi daha verimli hale getirmek için yenileme ve onarım çalışması yapılması gerektiğini belirtti. Özellikle yaz aylarında yavaş kum filtrelerinin artan bulanık su karşısında yetersiz kaldığını belirten Genel Müdür Yürük, OSKİ'nin gerçekleştirdiği yatırımlarla birlikte, su alma yapısı onarılarak daha verimli çalışmaya başladığını ifade etti. 

Kanalizasyon sorununa da el atıldı OSKİ Genel Müdürlüğü içme suyu yatırımlarıyla birlikte alt yapıya da el attı. Daha önce İller Bankası tarafından inşaatı...