19 / 07 / 2024

ordu ikizce su sorunu son durum

ordu ikizce su sorunu son durum

Özellikle yaz aylarında l l ciddi su sıkıntısı çeken İkizce ilçesinde temeli atılan "Su Alma Yapısı ve Fosseptik İnşaatı" iki ay gibi kısa bir sürede yapımı bitirilerek, bölgenin su ihtiyacını karşılamaya başladı. Su alma yapısı onarıldı

Ordu'daki İkizce Laleli Camii yenileniyor!

Ordu'da 500 yıllık tarihe sahip olan İkizce Laleli Camii Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Ordu İlküvez Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı açıklamada, Ordu'daki İlküvez Barajı inşaatının tamamlandığı belirtti.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi tamamlandı!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamladı.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yeni eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini söylediği İkizce İmam Hatip Lisesinde sürdürülen çalışmalar tamamlanıyor.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

Altınordu Su Ürünleri Hali yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Altınordu Su Ürünleri Hali tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından modern görünümüne kavuştu.

Ordu İkizce'nin cazibesi yatırımlarla artacak!

İlçelerdeki yatırımları değerlendirme toplantısı kapsamında İkizce ilçesinden gelen heyetle buluşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu İkizce'nin cazibesinin yatırımlarla artacağını söyledi.

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu İkizce MYO'nun inşaatı tamamlandı!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İkizce Meslek Yüksekokulunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

Ordu İkizce'ye 4.1 milyon TL'lik yatırım!

Geçmişten günümüze gelen altyapı sorunlarına, hayata geçirdiği içme suyu ve kanalizasyon projeleriyle tek tek çözüm üreten Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında İkizce ilçesinde yapacağı yatırımları masaya yatırdı.

Ordu OSB'ye yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönemlerden bu yana altyapı sorunu yaşayan Altınordu ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde aşırı ve yoğun yağışlardan kaynaklanan su baskınlarını önlemek amacıyla altyapı çalışması başlattı.

ordu ikizce su sorunu son durum Haberi

ordu ikizce su sorunu son durum


Özellikle yaz aylarında l l ciddi su sıkıntısı çeken İkizce ilçesinde temeli atılan "Su Alma Yapısı ve Fosseptik İnşaatı" iki ay gibi kısa bir sürede yapımı bitirilerek, bölgenin su ihtiyacını karşılamaya başladı. 

Su alma yapısı onarıldı OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük yaptığı açıklamada, mevcut su alma yapısının bu zamana kadar bakım görmediği için verimsiz çalıştığını, tesisi daha verimli hale getirmek için yenileme ve onarım çalışması yapılması gerektiğini belirtti. Özellikle yaz aylarında yavaş kum filtrelerinin artan bulanık su karşısında yetersiz kaldığını belirten Genel Müdür Yürük, OSKİ'nin gerçekleştirdiği yatırımlarla birlikte, su alma yapısı onarılarak daha verimli çalışmaya başladığını ifade etti. 

Kanalizasyon sorununa da el atıldı OSKİ Genel Müdürlüğü içme suyu yatırımlarıyla birlikte alt yapıya da el attı. Daha önce İller Bankası tarafından inşaatı...