09 / 05 / 2024

Altınordu Su Ürünleri Hali yenilendi!

 Altınordu Su Ürünleri Hali yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Altınordu Su Ürünleri Hali tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından modern görünümüne kavuştu.




Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Altınordu Su Ürünleri Hali’nde deniz ürünlerinin toptan satışı kontrollü ve denetimli olarak yapılıyor. Günlük buz üretim kapasitesinin de artırıldığı halde, su ürünleri artık hijyenik koşullarda vatandaşlara ulaştırılıyor.

 

MODERN GÖRÜNTÜSÜYLE TAKDİR TOPLUYOR

 

Tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından modern yapıya kavuşan Altınordu Su Ürünleri Hali’nin çatısı ve elektrik tesisatı yenilendi ve bina içi ve dışı boyandı. Balık alım ve satım işlemlerinin daha iyi yapılması amacıyla bina içerisinde oluşturulan 11 adet büro, balık komisyoncularına tahsis edildi. Bina çevresinde araç park yerleri, toptan satış alanları ve mezat alanı oluşturuldu; dış mekân aydınlatması ve çevre düzenlemesi yapıldı. Mezatların güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla farklı noktalara kamera yerleştirilerek satış ve mezat alanının izlenmesine imkân sağlandı.

 



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön