17 / 05 / 2024

ordu ikizce yol yapım çalışmaları

ordu ikizce yol yapım çalışmaları

Ordu Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi...

Ordu'daki İkizce Laleli Camii yenileniyor!

Ordu'da 500 yıllık tarihe sahip olan İkizce Laleli Camii Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi tamamlandı!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamladı.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yeni eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini söylediği İkizce İmam Hatip Lisesinde sürdürülen çalışmalar tamamlanıyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Ordu Soya Kavşağı tamamlandı!

Yol ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi kavşağındaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı yapıldığını belirtti.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

ordu ikizce yol yapım çalışmaları Haberi

ordu ikizce yol yapım çalışmaları


Ordu Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi. Bu yolla birlikte İkizce İlçesi ve Yoğunoluk Mahallesi’nden Akkuş ilçesine transit geçiş sağlanabilecek.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı, Akkuş ve İkizce ilçelerini doğrudan ilgilendiren karayolları ağının birleştirilmesini sağladı. Seçim süresince bölge halkının en önemli istekleri arasında bulunan yolla ilgili yapılan görüşmeler sonuç verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle 28 kilometrelik yol, Karayolları ile birleştirildi.


ULAŞTIRMA BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ


Ordu’yla ilgili yapılacak yatırımlarla ilgili geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankara’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile görüştü. Görüşmelerde İlküvez-Akpınar-Salman Mahalleleri...