23 / 05 / 2024

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ata GYO Ordu, Lüleburgaz ve Giresun'daki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ordu, Kırklareli/Lüleburgaz ve Giresun ilindeki gayrimenkullere ilişkin değerleme raporlarını yayınladı...

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Konya Milli Emlak Müdürlüğü'nden 12 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü; Konya ili Altınekin, Karatay ve Ereğli ilçelerinde 11 milyon 945 bin TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

 Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 387!

Hazineye ait tarım arazilerinin kullanıcılarına kiralanması ve satışına ilişkin usul ve esaslarına ilişkin 387 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

 Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 386!

Hazine taşınmazları üzerinde yatırımcılar lehine irtifak hakkı tesis edilmesi veya kullanma izni verilmesi ile taşınmazların bedelsiz devredilmesine ilişkin usul ve esasların belirlendiği 386 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Yıldırım Kemalbey İlkokulu yeniden inşa edilecek!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun onarımı için ihale düzenleyecek.

Gaziosmanpaşa'daki 11 okula konferans salonu inşa ediliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede 11 okula konferans salonu yapılması için İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

İzmir'e ayakkabı lisesi geliyor!

Türkiye'deki ayakkabı üretiminde önemli bir yere sahip olan İzmir'de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ayakkabı lisesi açılması için harekete geçti.

Üsküdar İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilen Üsküdar İmam Hatip Ortaokulunun açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ATAŞ katıldı.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Haberi

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü

Ordu’da eğitim alanında gerçekleşen yatırımlar her geçen gün artış gösteriyor. Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Eğitime önem verdiklerini ve eğitim yatırımlarının artarak devam edeceğini aktaran Karataş, "Ordu genelinde 267 derslikli 11 okul’un, bin 200 kapasiteli 6 pansiyon ve 2 bin 250 kapasiteli 5 spor salonunun inşaatları sürüyor. Hepsinin belli başlı yapım süreleri var, süreleri tamamlandığında yatırımlarımız bitecektir" dedi.

Yapımı devam eden eğitim yatırlarına açıklık getiren Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, şu bilgileri verdi:

"Ordu genelinde devam eden yatırımlarımız, Altınordu ilçesi 24 derslikli TOKİ 2. Etap Kız Meslek Lisesi, 32 derslikli TOKİ 2. Etap İlkoku, 32 derslikli Ünye ilçesi Saraçlı İlk ve Ortaokulu, 200 kapasiteli Korgan İmam Hatip Lisesi Pansiyonu, 200...