17 / 05 / 2024

ordu ilçelerine yol yapım çalışmaları

ordu ilçelerine yol yapım çalışmaları

Ordu Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi...

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

İstanbul’da yer alan Türk Telekom aboneleri için dikkat edilmesi gereken bir uyarı yapıldı. Bu ilçeler içerisindeki Türk Telekom için dikkat!

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

İşte Türkiye'nin en değerli ilçesi!

Türkiye'nin en değerli ilçelerine bakıldığında ilk 10 içerisinde İstanbul'dan 7 ilçe bulunurken, listenin zirvesinde yer alan ilçede 100 metrekare konut için fiyatların 2 milyon TL'ye yaklaştığı belirlendi. 

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

Ordu ilçelerinin 2020 yılı mali bütçesi belli oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında yapılan toplantıda 2020 mali yılı bütçesi konuşularak karara bağlandı.

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Binası'nın yüzde 46'sı bitti!

Ordu'nun Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi'nde inşa edilen İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Bina inşaatının yüzde 46.7'si tamamlandı.

Pendik Ro-Ro Limanı'nda yeşil alan yol olarak planlandı!

Pendik Ro-Ro Limanı'nda yeşil alan olarak planlanan alanın, Kemiklidere üzerinden köprü ile İstanbul Tersanesi Komutanlığı'na ulaşım sağlamak üzere yol olarak planlandı...

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Kayseri'nin ilçelerine rekor yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada kent merkezindeki konforu ilçelere de taşımak için her alanda büyük yatırımlar yapmaya devam ettiklerini dile getirdi.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ordu ilçelerine yol yapım çalışmaları Haberi

ordu ilçelerine yol yapım çalışmaları


Ordu Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi. Bu yolla birlikte İkizce İlçesi ve Yoğunoluk Mahallesi’nden Akkuş ilçesine transit geçiş sağlanabilecek.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı, Akkuş ve İkizce ilçelerini doğrudan ilgilendiren karayolları ağının birleştirilmesini sağladı. Seçim süresince bölge halkının en önemli istekleri arasında bulunan yolla ilgili yapılan görüşmeler sonuç verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle 28 kilometrelik yol, Karayolları ile birleştirildi.


ULAŞTIRMA BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ


Ordu’yla ilgili yapılacak yatırımlarla ilgili geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankara’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile görüştü. Görüşmelerde İlküvez-Akpınar-Salman Mahalleleri...