06 / 05 / 2024

Ordu Kabataş kent meydanı

Ordu Kabataş kent meydanı

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Ordu'da dönüşüm devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, kent yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Kabataş Martı Projesi için mimardan dava!

Kabataş İskelesi’nde inşa edilen Martı Projesi’nin mimarı Hakan Kıran, Kent Savunması aktivisti Cihan Uzunçarşılı Baysal'a dava açtı. Kıran, dava dilekçesinde projesine “Çakma kuş” gibi denildiğini, kişilik haklarının zedelendiğini dile getirdi.

Ordu Akkuş'ta cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde hayata geçireceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı

Ordu Köprübaşı'nda dış cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Karadeniz Bölgesi’nin incisi olarak adlandırılan, yerli ve yabancı herkesin doğası ve kültürüyle yaşanabilecek bir kent olarak gördüğü Ordu son yıllarda dönüşümle dikkat çekiyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Ordu Kabataş'a kent meydanı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabataş Kent Meydanı için düğmeye bastı.

Ordu Kabataş kent meydanı Haberi

Ordu Kabataş kent meydanı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kaymakamlık ve ilçe belediye binası önü olmak üzere iki ayrı bölüm halinde toplam 6 bin 974 metrekarelik üzerinde hayata geçirilen kent meydanının tamamlanmasıyla birlikte, Kabataş ilçesi modern bir sosyal yaşama alanına daha kavuşacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabataş halkına verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini söyleyerek, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kent Meydanı Projemizdeki çalışmaları tamamlayarak Kabataş ilçemize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Projemiz kapsamında, Hükümet Konağı ve ilçe belediye binası önündeki meydan zemini ve baskı beton kaldırım çalışmaları için toplam 1.500 m2 baskı beton kaldırım imalatı ve 2.350 m2 meydan zemini imalatı gerçekleştirdik; oturma grupları, çöp kovaları ve aydınlatma elemanlarını yerleştirdik. Hükümet Konağı önündeki kuru havuz imalatı, merpenlerin taş...