02 / 05 / 2024

Ordu kaçak hafriyat dökümü

Ordu kaçak hafriyat dökümü

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, belirlenen alanlar dışına kaçak olarak hafriyat toprağı ile inşaat yıkıntı ve atıkları dökmek isteyenlere göz açtırmıyor.

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

Ordu'da kaçak yapılaşmaya geçit yok! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahilinde kaçak yapıların birer birer ortadan kaldırıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Kekova Koyu'nda yapılan kaçak villa 12 gündür yıkılamadı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda 48 saat içerisinde inşa edilen kaçak villa 12 gün boyunca devam eden söküm işleminden sonra hafriyat alandan kaldırılacak.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Tuzla'da kaçak döküm dehşeti!

Tuzla'da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları yine görüntülendi. Zabıtanın takip ettiği bir hafriyat kamyonu yolun ortasına molozları döküp kaçtı.

Belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar TBMM'de!

2015-2018 yıllarında belediyelerin kaçak hafriyat dökümünü engellediği vakalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Perşembe Yaylası’ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda 31 Aralık 2017’den sonra inşa edilen kaçak ve ruhsatsız yapılar yıkılıyor.

Ordu yaylalarında 47 kaçak yapı yıkıldı!

Ordu’da yaylalarda kaçak yapıların önlenmesi amacıyla yapılan yıkım çalışmaları sürüyor.

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Ordu yaylalarında kaçak yapılaşma uyarısı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yaylalarda kaçak yapılaşmayı önleyici çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Ordu Valisi Seddar Yavuz kaçak yapılaşmaya karşı uyardı. 

Ordu kaçak hafriyat dökümü Haberi

Ordu kaçak hafriyat dökümü


Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, belirlenen alanlar dışına kaçak olarak hafriyat toprağı ile inşaat yıkıntı ve atıkları dökmek isteyenlere göz açtırmıyor.

 
ARAÇLARA UYDUDAN TAKİP

Hafriyat toprağı ile inşaat yıkıntı ve atıklarının gelişi güzel dökülerek çevre ve görüntü kirliliği oluşturmasını önlemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli önlemler alındı. Buna göre hafriyat toprağı ile inşaat yıkıntı ve atıkları yalnızca Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen alanlara dökülebiliyor. Ayrıca bu materyallerin taşınmasıyla ilgili hafriyat taşıma izin belgesi verilen 570 kamyonun uydu takip sistemiyle sürekli takip edilerek, belirlenen alanlar dışında döküm yapması önleniyor. Hafriyat denetim ekipleri ve çevre zabıta ekipleri, sürekli devam eden denetimlerinin yanında duyarlı vatandaşların yaptığı ihbarları da değerlendirerek kaçak faaliyette bulunmak isteyenlere göz açtırmıyor.

İZİNSİZ HAFRİYAT TOPRAĞI DÖKMENİN AĞIR CEZALARI VAR

Büyükşehir Belediyesi hafriyat denetim ekipleri ve...