15 / 05 / 2024

ordu kent çalışmaları

ordu kent çalışmaları

Ordu’nun Kumru ilçesinde yol çalışmaları kesintisiz sürüyor. Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, göreve geldikleri günden itibaren yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Ordu Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan şehir hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, hastaneye giden yolun yapımı da başlatıldı. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu Merkez Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami’deki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Van Kent Müzesi’nde restorasyon çalışmaları başladı!

Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı ‘Van Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ordu Ayışığı projesinde dolgu çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ayışığı projesinde dolgu çalışmalarına başlıyor.

ordu kent çalışmaları Haberi

ordu kent çalışmaları

Ordu’nun Kumru ilçesinde yol çalışmaları kesintisiz sürüyor. Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, göreve geldikleri günden itibaren yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.  Bölgenin coğrafi yapısı gereği yol sıkıntısının on yılların sorunu olduğunu ifade eden Başkan Hatipoğlu, ilçede 37 mahalle bulunduğunu ve bu mahallelerde yaklaşık 32 bin kişinin yaşadığını dile getirdi. Hatipoğlu, “2014 yılında 11 km beton, yaklaşık 560 km stabilize yol yapımı gerçekleştirdik. 2015 yılında ise 23.5 km beton yol, 70 km’yi aşkın stabilize yol yapıldı. 2016 yılında ise bugüne kadar 7 km beton yapımı gerçekleştirdik. Ancak yıl sonuna kadar beton yol yapımını 14 km’ye çıkaracağız. Yine bu yıl 7 aylık sürede yaklaşık 52 km stabilize yol yapımı gerçekleştirdik. Bir başka deyişle, 2014-2016 yılları arasında 180 km stabilize yol, 41.5...