30 / 04 / 2024

Ordu kiralık bina

Ordu kiralık bina

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şarkiye Mahallesi'nde 955 metrekarelik arsa üzerindeki tek katlı binayı kiraya veriyor. 25 yıllığına kiralanacak binanın bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Bakanlıkların kiralık bina sayısı ve kira tutarları TBMM gündeminde!

Bakanlıkların kiralık bina sayısı ve kira tutarları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamuda kiralık bina sayısı ve kira tutarları gündeminde!

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki kiralık bina sayısına ve toplam kira tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatsa'da kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor!

Yaklaşık 120 bin nüfusa sahip Ordu’nun Fatsa ilçesinde kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Şehirde kiralık ev fiyatlarında bu yıl yaklaşık yüzde 10 artış oldu.

Uğur Yüce: Ordu'da kiralık daire yok!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu ve çevresinde kiralık evler hakkında yorum yaptı. Yüce, Ordu'da kiralık dairelerin az olmasının kira bedellerini yükselttiğini söyledi.

Ordu Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye 25 yıllığına kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şarkiye Mahallesi'nde 955 metrekarelik arsa üzerindeki tek katlı binayı kiraya veriyor. 25 yıllığına kiralanacak binanın bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Altınordu'daki tek katlı restoran olacak binayı 25 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu binanın kira bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'da Yaşlı Bakım ve Huzurevi için kiralık bina aranıyor!

İstanbul İli'nin Anadolu veya Avrupa yakasında, ana arterit ve yüksek erişilebilirliliğe sahip konumda uzun dönem kiralık binalar aranmaktadır. İşte ''Yaşlı Bakım ve Huzurevi” projesinde aranan bina özellikleri;

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ordu'da 5 bina için ödenek bekleniyor!

Ordu'da 5 bina için ödenek bekleniyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'da Cumhuriyet Meydanı ve 5 binanın kamulaştırmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ödenek beklediklerini söyledi.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

Ordu kiralık bina Haberi

Ordu kiralık bina

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Şarkiye Mahallesi'nde 168 ada, 1 nolu arsa üzerinde yer alan tek katlı binayı ihaleye çıkardı. Bina, 25 yıl süre ile kiralanacak. 


Toplam 955 metrekare alan üzerinde yayılan gayrimenkulün 25 yıllık kira bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi. İhale 12 Nisan 2017 günü kapalı teklif usulü ile gerçekleşecek.



İhale için tıklayın


Nuran...