08 / 05 / 2024

ordu köprü onarımları

ordu köprü onarımları

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu ilinin muhtelif yerlerinde bulunan köprüler, yılların getirdiği yıpranmaların etkisinden kurtarılarak daha güvenli hale getiriliyor.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman-Siirt illeri köprü yapımları ihalesi meclis gündeminde!

Batman-Siirt illeri köprü yapımları ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Ordu'da Cevizdere Köprüsü yeniden inşa edildi!

Ordu'da Ağustos ayında temeli atılan Cevizdere Köprüsü yeniden inşa edilerek ulaşıma açıldı. 8 Ağustos'ta aşırı yağışlar sonucu yıkılan köprüde çalışmalar tamamlandı.

Ordu Cevizdere Köprüsü'nde sona gelindi!

Ordu'da geçen Ağustos ayında meydana gelen selde yıkılan Cevizdere Köprüsü'nde yaklaşık üç ay devam eden çalışmalarda sona gelindi.

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Edirne'deki Meriç ve Tunca köprüleri onarılacak!

Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne'de yer alan Meriç ve Tunca köprülerinin onarılacağını söyledi.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Ordu Mostar Köprüsü'nde son durum!

Ordu’da Altınordu Belediyesi tarafından inşa edilen Mostar Köprüsü’nün çevre düzenlemeleri devam ediyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü onarılıyor!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 12 Haziran'da başlatılan bakım ve onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Köprüdeki iyileştirmeşer 31 Ağustos'ta tamamlanacak.

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

ordu köprü onarımları Haberi

ordu köprü onarımları


Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu ilinin muhtelif yerlerinde bulunan köprüler elden geçiriliyor.


Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen çalışmalar ile yaya ve taşıtlar için tehlikeli noktalarda kazalara karşı tedbir alınarak, can ve mal kaybının önlenmesi amaçlanıyor. Ordu’nun zorlu coğrafi koşullarında ulaşımın vazgeçilmezleri arasında yer alan köprüler, yılların getirdiği yıpranmaların etkisinden kurtarılarak daha güvenli hale getiriliyor.


46 KÖPRÜDE ÇALIŞMA VAR


Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca tespit edilen, 46 köprüde devam eden çalışmalar kapsamında; 1.252 metre uzunluğunda korkuluk yapımı ve boyama ile 790 metre korkuluk boyama işi yapılıyor. Şimdiye kadar 6 köprüde 408 metre uzunluğunda korkuluk yapımı ve boyama işi tamamlandı. Diğer köprülerde ise devam eden çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.



Ordu Büyükşehir...