03 / 05 / 2024

ordu kültür merkezleri

ordu kültür merkezleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı Kültür Merkezi için düğmeye bastı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kabadüz Kültür Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'ni tamamlıyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

ordu kültür merkezleri Haberi

ordu kültür merkezleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Aybastı ilçesine kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi. Projesi hazırlanarak ihale aşamasına gelen Aybastı Kültür Merkezi’nin ilçenin önemli bir değeri olacağını söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu eser ortaya çıktığında Aybastı ilçemiz, çok amaçlı bir hizmet kompleksine kavuşmuş olacak” dedi.

 
FONKSİYONEL BİR YAPI ORTAYA ÇIKACAK

19 ilçenin tamamında büyük bir yol, içme suyu ve altyapı çalışmaları yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent meydanları başta olmak üzere sosyal donatı alanlarına da öncelik veriyor. Birçok ilçede halkın ihtiyaçları doğrultusunda yatırım planlaması yapan Büyükşehir, Aybastılıların uzun yıllardır hasretle beklediği kültür merkezi projesini de fonksiyonel yapısıyla hayata geçirmeyi planlıyor.

TOPLAM 6 KATTAN OLUŞUYOR

Başkan Enver Yılmaz, Aybastı Kültür Merkezi’nin ihalesine çıktıklarını açıklayarak, “Allah izin verirse Ramazan ayı programı kapsamında bu projemizin temelini atacağız. Yaklaşık 3...