14 / 05 / 2024

Ordu Kumru yol sorunu

Ordu Kumru yol sorunu

Çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden, halkın yıllardır kanayan yarası yol ve su sorunlarına bir bir neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet atağına devam ediyor.

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Ordu Soya Kavşağı tamamlandı!

Yol ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi kavşağındaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı yapıldığını belirtti.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Ordu Yeşil Yol projesi 2018'de tamamlanacak!

Yeşil Yol Projesi kapsamında düzenlenen istişare toplantısının 5.si Ordu’da gerçekleştirildi. Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak proje toplantısına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Bülent Civelek ile 8 ilden yetkililer katıldı.

Ordu Kumru yol sorunu Haberi

Ordu Kumru yol sorunu


Çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden, halkın yıllardır kanayan yarası yol ve su sorunlarına bir bir neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet atağına devam ediyor.

Kumru ilçesinin tamamının içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan 106 kilometre içme suyu hattının inşasına başlayan ekipler, 12 milyon 813 bin lira bütçeli projeyi 2 yıl içinde tamamlayarak halkı sağlıklı içme suyuna kavuşturmayı amaçlıyor.

İLÇELERDE YOL VE SU SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

İlçelerde yol ve su seferberliği başlatarak yatırımlarına bu alanlarda öncelik veren ve ilçeleri adeta şantiyeye dönüştüren Ordu Büyükşehir Belediyesi,  Altınordu’da yapımı devam eden 101 km içme suyu ve kanalizasyon altyapı yatırım projesinin ardından, Kumru’da içme suyu sorununu tümüyle ortadan kaldıracak 106 kilometrelik içme suyu hattının çalışmalarına başladı.

3 farklı ihaleyle yatırım programına alınan proje kapsamında yapılacak isale...