06 / 05 / 2024

ordu meydan yatırımları

ordu meydan yatırımları

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Akkuş'a yeni meydan inşa edeceklerini söyledi.

Ordu Cumhuriyet Meydanı'na kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi inşa ettiği meydan projelerine bir yenisini daha ekliyor, büyükşehir bu kapsamda hayata geçireceği Cumhuriyet Meydanı projesi için düğmeye bastı

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

OSKİ 2016 yatırımları için ilk kazmayı vuruyor!

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

Ordu yatırımları MIPIM'de sergilendi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

ordu meydan yatırımları Haberi

ordu meydan yatırımları


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  Akkuş ilçesinde kent meydanı ve cephe iyileştirme projesi yapacaklarının müjdesini verdi.

İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesinde yapılacak kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

KENT MEYDANI VE CEPHE İYİLEŞTİRME YAPILACAK

Başkan Enver Yılmaz, Akkuş’ta belediye hizmet binasının hemen yanında bulunan alanı kent meydanı olarak düzenleyeceklerini söyledi. Kent meydanıyla birlikte söz konusu alanda bulunan 22 binanın dış cephesinde iyileştirme çalışması yapacaklarını belirten Başkan Yılmaz, “Akkuş Kent Meydanı ve Cephe İyileştirme Projesinin ihalesini gerçekleştirdik. Tamamlanma süresi 6 ay olan projede çalışmalara hemen başlayacağız. İnşallah Akkuşlu hemşehrilerimizi hızlı bir şekilde modern kent meydanlarına kavuşturmuş olacağız” dedi.

PROJE ALANI 5 BİN 900 M2

Proje uygulama alanının 5 bin 900 m2 olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Meydanda peyzaj donatı...