20 / 05 / 2024

Ordu modern garaj projesi

Ordu modern garaj projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesindeki kamyon garajını şehir içerisinden çıkararak çevre yoluna yakın bir yere taşımak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

TOKİ Ordu'da 21 adet iş yeri satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Altınordu Kamyon Garajı projesindeki iş yerlerini bugün itibariyle satışa çıkardı.

Ordu'ya 100 milyon liralık kültür yatırımı!

Ordu'da, Modern Arkeoloji Müzesi'nin de bulunduğu 100 milyon liralık 8 yatırım projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Ordu TOKİ projesindeki 120 daire satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yer alan TOKİ Ordu projesinde yer alan 120 daire satışa çıkıyor.

TOKİ Ordu ve Trabzon'daki 72 iş yerini satıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli'de 41 adet ve Ordu Altınordu Kamyon Garajı'nda 31 adet iş yerini 22 Mart'ta satışa çıkarıyor..

TOKİ Ordu'da 31 iş yerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'nin Ordu’nun Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği projede yer alan 31 adet iş yeri açık artırma yöntemi ile satışa sunuluyor. 

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Ordu Perşembe'ye modern tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de hayata geçireceği modern tesis için hazırlıklarını tamamladı.

Ordu modern garaj projesi Haberi

Ordu modern garaj projesi


Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesindeki kamyon garajını şehir içerisinden çıkararak çevre yoluna yakın bir yere taşımak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Şirinevler Mahallesi’nde kamyon ve tırların depolama alanı olarak kullanılan kamyon garajının kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden düzenlendiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Eskipazar Mahallesi’ndeki 5 dönümlük alana kurulacak yeni kamyon garajı ve sosyal tesis yapımı için ilk kazmanın vurulduğunu söyledi.

KAMYON VE TIRLAR ŞEHİR DIŞINDA DEPOLANACAK

Yeni kamyon garajının en kısa sürede hizmete açılacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Eskipazar’a yapacağımız yeni kamyon garajının projesi hazır ve yapım çalışmaları devam ediyor. Şu an dolgu ve kot çalışmaları yapılıyor. En kısa sürede bu çalışmaları tamamlayıp, şehir içerisindeki kamyon garajını buraya taşıyacağız. Böylece şehir içerisinde depolanan kamyon ve tırları şehir dışına...