30 / 04 / 2024

ordu modern köy evleri

ordu modern köy evleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi köylerden mahalleye dönüşen yerleşimlerde imar kirliliğinin önüne geçmek için 12 tip ev modeli belirledi.

TOKİ'den Ordu Gölköy'e 170 yeni konut!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy'de 170 yeni konut inşa edecek.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan Ordu ve Kırklareli/Lüleburgaz ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ordu kıyılarındaki yüksek katlı bina inşalarına son!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Evler örneğinde olduğu gibi kıyılar yargı kararıyla koruma altına alındı. Buna göre kıyılarda yüksek ölçekli bina inşasının önüne geçildi. 

Ordu kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi; kıyılarda bulunan, imara aykırı yapıların yıkımına devam ediyor. 

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

ordu modern köy evleri Haberi

ordu modern köy evleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi köylerden mahalleye dönüşen yerleşimlerde imar kirliliğinin önüne geçmek için 12 tip ev modeli belirledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerden mahalleye dönüşen kırsal alanlarda imar kirliliğini önlemek ve halkın ihtiyacını modern kent mimarisiyle birleştirerek yeni yaşam alanları oluşturmak amacıyla çalışma başlattıklarını söyledi.


Bu doğrultuda mahallelerin dokusuna uygun, Karadeniz mimarisinin izlerini taşıyacak 12 tip ev modeli belirleyerek eğimli veya düz arazi şartları için tek katlı ya da çok katlı seçeneklerden oluşan projeler hazırladıklarını dile getiren Yılmaz, bu projelerin mimari kısmının tamamlandığını, statik, elektrik ve mekanik kısmıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Yılmaz, evlerin 4'ünün düz arazide, 8'inin eğimli arazide uygulanmak üzere projelendirildiğini ifade ederek, "İnşallah bundan sonra kırsal alanlarda yapılanmamızın esası bunlardan oluşacak. Hazırladığımız projeleri ilçe belediyelerimizin...