28 / 04 / 2024

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.



Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda içerisinde apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu alana tatil köyü inşa ediliyor. Projeyle, 500 rakımlı Perşembe Yaylası'na tatil köyü kuruluyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Aybastı ilçesindeki doğa harikası menderesleri ve yayla gölüyle ziyaretçilerine farklı güzellikler sunan Perşembe Yaylası'nda yeni bir köy kurulması için Belediye girişimde bulundu.

Ordu Perşembe Yaylası nda tatil köyü inşa ediliyor!

İş adamı Mustafa Çetinkaya tarafından yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan tatil köyüyle konaklama sorunu çözülecek. Projeyle, yerli ve yabancı ziyaretçilerin daha uzun süre kalması planlanıyor.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, 3 yıl önce gündeme gelen tatil köyü kurulması için çalışmalara başlandığını söyledi. Gündoğar, proje kapsamında yaylada tamamen ahşaptan, doğaya uyumlu 30 apart ev inşasına başlandığını açıkladı. 

Tatil köyünün tam bir kompleks halinde yaklaşık bir yılda tamamlanarak turizme kazandırılacağını ifade eden Gündoğar, projenin tam anlamıyla faaliyete geçmesiyle 200 kişinin aynı anda konaklayabileceğini belirtti. 

Yaklaşık 94 dönüm arazi üzerine kurulan tatil köyünde ilk etabın sona gelindiğini belirten Çetinkaya, doğaya uygun ve yöreye yakışır ahşap ev yaptıklarını kaydetti. 


Geri Dön