29 / 04 / 2024

Ordu okul yatırımı

Ordu okul yatırımı

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, 12 okul, 7 pansiyon ve 6 spor salonun inşaatının bitmek üzere olduğunu belirtti. Karataş, yatırımlarının bitmesi halinde çoğu okulun tekli eğitime geçeceğini söyledi.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyütürken Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyledi..

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Ordu'ya 100 milyon liralık kültür yatırımı!

Ordu'da, Modern Arkeoloji Müzesi'nin de bulunduğu 100 milyon liralık 8 yatırım projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

Pozcu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Pozcu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Ordu tarafından kuruldu. 

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Araplar'dan Ordu'ya 20 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katarlı iş adamları Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'na gelerek yatırım yapmak istediklerini dile getirdi. İşadamları, talep ettikleri arazileri gezerek, ilgililerden bilgi aldı.

Nuh Çimento'dan 12 okul yatırımı!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, eğitim konusundaki yatırımlardan bahsetti. Firma toplamda 12 okul inşa etmeyi planlıyor.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ordu okul yatırımı Haberi

Ordu okul yatırımı

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, 12 okul, 7 pansiyon ve 6 spor salonun inşaatının bitmek üzere olduğunu belirtti. Karataş yaptığı açıklamada, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yapımı devam eden eğitim yatırımlarının bitmesi halinde çoğu okulun tekli eğitime geçeceğini söyledi. 


2016 yatırım programına 5 okulun alındığını ifade eden Karataş,"24 derslikli Fatsa Ayazlı Anaokulu ve İlkokulu, 16 derslikli Korgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 derslikli Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 derslikli Ünye Fevzi Çakmak Anaokulu ve İlkokulu ile 24 derslikli Ünye Anadolu Lisesinin ihalesi bu ayın sonuna kadar yapılacak. Bu eğitim yatırımlarının toplam maliyeti 39 Milyon lira." dedi. 2018 yılına kadar 412 dersliğin eğitim vermeye başlayacağına vurgu yapan Karataş, şunları kaydetti: "Altınordu ilçesinde 24 derslikli TOKİ 3....