17 / 05 / 2024

ordu OSKİ 2016 yatırımları

ordu OSKİ 2016 yatırımları

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

Ordu’nun 1/5000 ölçekli yeni imar planı iptal edildi!

Ordu'da mahkeme kararıyla şehirde yüksek katlı binaların önünü açan 2016 yılında hazırlanan 1/5000 ölçekli 'Nazım İmar Planı'nı iptal etti. Karar ile şehirde yüksek katlı binalara izin verilmeyecek.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

Ordu Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda 2016 yılının faaliyet raporu da oy çokluğuyla kabul edildi.

Ordu'ya yeni sahil şeridi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, OSKİ Genel Müdürlüğünün Kumbaşı Mahallesi’nde yürüttüğü yağmur suyu hattı ve altyapı çalışmalarını denetledi.

Ordu Akçaova Köprüsü Nisan'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2016 yılı Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden dolayı yıkılan Akçaova Köprüsü’nün Nisan'da açılacağını belirtti.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

Ordu Büyükşehir'den yapılandırmaya başvuranlara müjde!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, borçlarının yeniden yapılandırılması için 19 Ağustos- 30 Kasım 2016 tarihleri arasında başvuru yaptığı halde kanundan yararlanma hakkını kaybedenler için yeniden düzenleme gerçekleştirildi.

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu Fatsa'da 1 yılda 13 bin 923 tapu işlemi yapıldı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Tapu Müdürü Erdoğan Atik, “2016 yılında toplamda dairemizde 13 bin 923 işlem yapıldı. " dedi.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

Ordu Stadı ihalesi onaylandı!

Ordu Büyükşehir Başkan Enver Yılmaz, 20 bin seyirci kapasiteli Ordu stadının ihalesinin onaylandığını müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, Ordu Stadı’nın 2016 yılında devletin yatırım programına alarak ihale ettiği tek stad olduğunu söyledi.

Ordu İkizce'ye 4.1 milyon TL'lik yatırım!

Geçmişten günümüze gelen altyapı sorunlarına, hayata geçirdiği içme suyu ve kanalizasyon projeleriyle tek tek çözüm üreten Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında İkizce ilçesinde yapacağı yatırımları masaya yatırdı.

ordu OSKİ 2016 yatırımları Haberi

ordu OSKİ 2016 yatırımları


Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 2016 yılında gerçekleştireceği yeni yatırımları için projelerine start verdi.

 
2016 YATIRIMLARI SAHA FAALİYETLERİNE İLK KAZMA VURULACAK

2015 yılında sürdüğü başarılı içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını 2016 yılı içerisinde de sürdürmeye amaç edinen OSKİ, yatırım ve projelerinin ihalelerine hız kesmeden devam ediyor. 04.01.2016 tarihinde ihale edilen ve işi yüklenecek firma ile 07.01.2016 tarihinde sözleşme imzalanan Ulubey ilçe merkezi içme suyu şebeke, depolar arası dağılım ve kanalizasyon hattı inşaatına yakın bir zaman içerisinde ilk kazma vurulması hedefleniyor.

 
ULUBEYDE KİLOMETRELERCE İÇME SUYU ŞEBEKE HATLARI YAPILACAK

2016 yılında Ulubey ilçesine yapılacak yatırımlarla, ilçe merkezi depoları arası dağılım...